To je to što me zanima!

Kapetan i kćer uči kako igrati: Moramo malo poraditi na igri

Alan Letang jutro nakon što su “medvjedi” pobijedili Capitalse u derbiju za prvo mjesto, ostao je deset minuta nakon treninga s kćeri ispucati nekoliko šutova
Vidi originalni članak

Led je bio prazan, pa smo Aiva i ja ostali još malo poraditi na njenoj igri. A i mojoj, našalio se brižan otac i Medveščakov “tata” na ledu Alan Letang.

Jutro nakon važne pobjede protiv Capitalsa (4-0) i povratka na vodeće mjesto EBEL-a, kad su ostali igrači već “hvatali” zrake sunca pred dvoranom, Letang je ostao još desetak minuta na ledu nakon treniga. Zato valjda i jest kapetan.

- Sad moramo ostati vodeći - prekinuo nas je Letang.

- Protiv Vienne odigrali smo najbolju utakmicu ove sezone. Znali smo što nam ta pobjeda može donijeti - dodao je Alan.

U najvažnijoj utakmici sezone “medvjedi” su na najbolji mogući način isprašili goste, i to samo dva dana nakon poraza od iste momčadi u Beču.

- Dogodi se da u sezoni morate igrati dvaput protiv istog protivnika u malom vremenskom razmaku. Tad je teško bilo što sakriti od protivnika - objasnio je Letang i nastavio:

- Željeli smo im se osvetiti za poraz. Mislim da je naša želja za pobjedom bila očigledna.

“Medvjedi” nemaju vremena za odmor. Žele li ostati vodeći na ljestvici, morat će danas pobijediti Red Bull u gostima.

- Uvijek su opasni, ali u zadnje vrijeme igraju osobito dobro. Međutim, i mi smo u odličnoj formi - zaključio je Letang.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • libeluli 28.12.2012.

    Zluradi jezici će uvijek imati nešto protiv uspjeha Medvjeda...a šta je s drugim sportovima i klubovima...gdje igra Novitzki, tko je najbolji u Barceloni.. koje korijene ima Balotteli.... cijeli svijet, mislim na pravi svijet, je već potpuno izmješan i to daje draž cijelom životu

  • WOMANIZER 28.12.2012.

    evo i prve medvjedice! :)

  • hrvatskadominacija 28.12.2012.

    bravo medvjedi,još da ebel osvojite i onda idete u najjaču ligu europe i jednu od najjači na svijetu

Komentiraj...
Vidi sve komentare