To je to što me zanima!

Kapetan Kjaer spasio Eriksena: Izvadio mu jezik, dao umjetno disanje pa 'digao zid' oko njega

Kjaer se prvo pobrinuo da izvadi Eriksenu jezik dok je bio u nesvijesti, dao mu je umjetno disanje, a potom se pobrinuo da svi Danci stanu oko Eriksena kako se grozne scene ne bi vidjele diljem svijeta
Vidi originalni članak

Trk i bez razmišljanja o svemu spašavanje suigrača, hrabrost i smirenost u pravome trenutku i prava kapetanska odgovornost. 

Christian Eriksen (29) srušio se u utakmici Danske i Finske, a Uefa je objavila kako mu je stanje stabilizirano. Odmah nakon što se srušio u pomoć su mu pohitali suigrači i liječnici, a jedna od ključnih figura u njegovom spašavanju bio je njegov suigrač i branič Milana Simon Kjaer.

POTVRDILA UEFA Eriksenov otac potvrdio: Budan je i stabilno, može razgovarati

 

Suigrači su ga 'zaštitili' svojim tijelima i omogućili medicinskoj službi da odradi svoje, a Eriksen se u bolnici probudio gdje će ići na detaljne preglede, dok su se nogometaši obje momčadi složili kako će utakmicu nastaviti istu večer. 

Idi na 24sata

Komentari 126

  • madcon13 13.06.2021.

    Umjetno disanje mu sigurno nije dao al svejedno svaka čast svima i drago mi je da je sve ok.A koliko znam novinarski posao bi trebao biti objektivno izvještavanje a ne skupljanje bodova na ovakvim stvarima .Barem u ovakvim situacijama budite objektivni kad već inače niste .Još jednom svaka čast svima što su ga spasili

  • TAKE IT BACK 13.06.2021.

    Želim mu brzo ozdravljenje i oporavak te da se vrati na teren. Kapetane, rijetka si pojava u narodu.

  • Teide 13.06.2021.

    Hvala Bogu, dobro je prošao. Kapetanu svaka čast .

Komentiraj...
Vidi sve komentare