To je to što me zanima!

Kapetan velikoga srca: Srna je kupio laptope ukrajinskoj djeci

Naši navijači ostali su u Donjecku, godinama su vjerovali u mene i moju momčad i sad im treba pomoć. Djeca su budućnost, rekao je kapetan Šahtara Darijo Srna
Vidi originalni članak

Darijo Srna ponovno je pokazao ljudsku veličinu. Kapetan Šahtara donirao je 100 laptopa za djecu u ratom pogođenom ukrajinskom području na istoku zemlje. 

Srna je kupio laptope za djecu s posebnim potrebama, kao i za mališane koji pate od kardiovaskularnih bolesti te cerebralne paralize, a na svakom laptopu je softver posebno prilagođen djeci i njihovim potrebama. 

- Predsjednik Šahtara pomaže ljudima iz Donjecka već dvije godine i to radi iz srca. Naši navijači ostali su u Donjecku, godinama su vjerovali u mene i moju momčad i sad im treba pomoć. Djeca su budućnost - rekao je Srna za službenu stranicu Šahtara. 

Nije ovo prvi put da kapetan Šahtara i hrvatske reprezentacije pomaže ukrajinskoj djeci. Ranije je donirao 20 tona mandarina, za koje je organizirao prijevoz do Ukrajine, kao i sportsku opremu te razne potrepštine. 

Darijo jako dobro zna što je rat, kao dječak proživio je srpsku agresiju na Hrvatsku i suosjeća s ljudimaiz Dinbassa i Donjecka. 

Šahtarova Donbass Arena nekoliko je puta granatirana, a prošle godine granate su u blizini stadiona Šahtara ubile dvojicu dječaka koji su u tom trenutku igrali nogomet. Srna i igrači odavno ne igraju u Donjecku koji je uporište proruskih separatista.

Idi na 24sata

Komentari 79

  • mali tomicalomica 23.04.2016.

    Ne mogu čitati degutantne komentare tipa "što nije nama donio " ..Hrvatski jal :-((

  • mali tomicalomica 23.04.2016.

    Čovjek je živa legenda u Ukrajini , pola Hrvata ga diže u nebesa , pola osporava ( pogodite tko su ovi drugi )...Živio Dario Srna !!

  • picek666 23.04.2016.

    Dnevni pljuvaci, malo respekta, tko je od vas nekad nešto donirao??

Komentiraj...
Vidi sve komentare