To je to što me zanima!

Karačić i Kapitanović najbolji u 2019., Červaru jubilarni trofej

Ovo mi se sada čini da ste mi dali ovu nagradu jer je deseta i eto jer se bliži moj kraj, kratko se našalio trofejni izbornik muške reprezentacije, a potom scenu prepustio najboljem rukometašu i rukometašici države...
Vidi originalni članak

Hrvatski rukometni savez izabrao je najbolje u godini na izmaku. Najbolji sudački par, najbolji trener, najbolja rukometašica pa i vrhunac večeri - najbolji rukometaš, svi redom izabrani od strane sportskih novinara, trenera i čelnika domaće igre s terena 40x20.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mostarac, Igor Karačić proglašen je najboljim rukometašem države u 2019. godini nakon što je u njoj bio sjajan u reprezentaciji na SP-u u Njemačkoj i Danskoj gdje je u ključnim trenucima preuzimao na sebe odgovornost, a isto je činio i sa svojim donedavnim klubom Vardarom. S Makedoncima je pokorio Europu, a uz to je proglašen i MVP-em. Uz to, sa skopskim klubom je osvojio i regionalnu SEHA ligu,a Igor je napravio i korak dalje te sada igra za Kielce, donedavni klub Luke Cindrića, prošlogodišnjeg osvajača ove nagrade.

ZANIMLJIVO O RUKOMETAŠIMA Upoznajte 'kauboje': Poliglot, matematičar, Hansen, Hulk...

Ivana Kapitanović došla je u roza slip haljini, izdanju u kakvom ju se ne viđa često, uzeti svoju nagradu za najbolju rukometašicu Hrvatske. Metz je njen izbor nakon deset godina u Podravci i čini se kao da je to bio zaista dobar korak. Ugovor s francuskim prvakom koji je potpisala traje još godinu dana. Ipak, sada sretna i zadovoljna ne razmišlja o odlasku ili ostanku, već je fokusirana na ostvarenje boljih ciljeva, što u klubu, što u reprezentaciji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

KAO I MIHIĆ Nova ozljeda, samo na drugom krilu: Za Euro je otpao i Mileta!

Očekivano, Lino Červar je najbolji trener u 2019. godini. Ovo mu je 10., jubilarni naslov za najboljeg trenera države. 

- Ovo mi se sada čini da ste mi dali ovu nagradu jer je deseta i eto jer se bliži moj kraj - kratko se našalio trofejni izbornik muške reprezentacije, a onda i podijelio sa svima ekskluzivu:

- Gradonačelnik Bandić nam je obećao dati dom sportova jer nam ne može sagraditi dvoranu. Držim ga za riječ, inače ću mu pokucati na vrata - ushićeno je rekao nazočnima Lino Červar.

Za najbolji sudački par proglašeni su Matija Gubica i Boris Milošević, par koji je sudio polufinale i finale Svjetskog prvenstva, što se nije dogodilo nikada u povijesti. Ovome dvojcu ovo nisu prve nagrade, njihovo je znanje nagrađivano kroz posljednjih deset godina, a o njemu najviše svjedoče sve utakmice i elitna natjecanja u kojima su djelitelji pravde.

PEHIST LOVRO MIHIĆ Ozljeda hrvatskog karate kida: Imam smeđi pojas, želim i crni

Podsjetimo, u 2019. godine je muška rukometna reprezentacija na SP-u u Njemačkoj i Danskoj došla do šestog mjesta. Splet nesretnih okolnosti, pokoja ozljeda, pokoja loša sudačka, a priznajmo, i trenerska odluka, koštala je "kauboje" borbe za medalju. Ipak, ono zacrtano prije turnira je ostvareno. Reprezentacija je izborila kvalifikacije za Olimpijske igre.  Osim toga, izboreno je i EP koje je pred nama u siječnju sve bliže Nove godine.

Hrvatske su rukometašice ostale su bez SP-a nakon doigravanja s Njemačkom, ali su sjajno startale u kvalifikacijama za Euro 2020. 

Sve mlađe selekcije HRS-a bile su na velikim natjecanjima, a uz to u domovinu vratili i medalje kao garanciju budućnosti hrvatskog rukometa. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • solo Barca 21.12.2019.

    Zabio bi ovoj golmanici ako nikako drugačije onda iz sedmerca

  • uvijek_iskren 21.12.2019.

    Gubica / Milosevic realno top sudacki par, Kara isto igrac, Kapetanovic ok isto...samo Cervara stavit pored zivog Dominikovica ili bilo koga drugog je smijurija..ja se iskreno bojim kako cemo mi izgleda za 2 tjedna na prvenstvu..strasno kako je on los trener. Vujovica ne volim pretjerano al kod njega se na time outu zna akcija sta se radi, zna se rezervna varijanta ako ova ne uspije..dok kod naseg Cervara do kraja time outa uspije imenovat 3 igraca koji ce nastaviti igru. Uzaaaaaaas

  • 20.12.2019.

    Роzivam vas u privatni hrvatski seks klub - www.GetMeets.com Ovo je najbolje mjesto za pronalaženje seksualnog partnera! Čekam vas tamo :)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare