To je to što me zanima!

Karlović ispao na startu jednog od svojih najdražih ATP turnira

Karlović je izgubio u dva tie-breaka i travnata sezona za njega tako završava samo s jednom pobjedom (Wimbledon) ne računajući Challenger Tour. Bilo je i boljih dana...
Vidi originalni članak

Na turniru na kojemu je tri godine u nizu igrao finale, a one posljednje (2016.) bio i pobjednik Ivo Karlović podosta je neočekivano završio nastup već u prvom kolu. U Newportu, onom na Rhode Islandu, Guido Andreozzi upisao je na ATP razini prvu pobjedu u karijeri na travnatoj podlozi.

NIŠTA OD 3. KOLA Dr. Ivo nije izvršio operaciju: Karlović ispao s Wimbledona

Već i taj podatak sugerira da se radi o iznenađenju premda, kada je Karlović u pitanju, jasno je da se većinu mečeva odlučuje poen ili dva. Oni su prešli na Andreozzijevu stranu u oba tie-breaka u kojima je Div sa Šalate imao i set-lopte (6-5 pa 7-6). U drugom setu jednu je propustio i u desetom gemu na Argentinčevu servisu.

Travnata sezona za Karlovića tako završava samo s jednom pobjedom (Wimbledon) ne računajući Challenger Tour. Bilo je i boljih dana...

ATP Newport, prvo kolo:

Guido Andreozzi (Argentina) - Ivo Karlović (Hrvatska) 7-6 (6), 7-6 (7)

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 16.07.2019.

    Neznam sta je bilo organizatorima ove godine, neka droga sigurno je.. od onakve brze podloge napravili su oranicu jel su htjeli valjda usporiti teren i dobili su čisto vnogo, užas teren, na trenutke se čini kao zemljana podloga, odskok užas..

  • LM10 16.07.2019.

    I doktori imaju nekad loš dan, Ivo neka te jos koju sezonu da oboris i to malo rekorda sto je ostalo 💪

  • makisa 16.07.2019.

    Ivo imaš mnogo godina. Odavmo ti je vreme da se povučeš

Komentiraj...
Vidi sve komentare