To je to što me zanima!

Karlović opalio najbrži servis svih vremena od 251 km/h!

Iako Hrvatska nije slavila u parovima s Njemačkom, Ivo Karlović imao je razloga za zadovoljstvo. Opalio je najbrži servis ikad od 251 km/h i nadmašio Roddickov rekord
Vidi originalni članak

Ivo Karlović nije mogao biti zadovoljan svojom igrom u igri parova protiv Njemačke. Hrvatska je pala nakon pet setova, a u posljednji dan natjecanja ulaze sa zaostatkom od 2-1. No, 'div sa Šalate' se razvedrio nakon pressice kad ga je nazvala supruga iz Miamija i priopćila mu da je postao novi rekorder u brzini servisa.

Karlo je u jednom trenutku četvrtog seta opalio servis od 251 km/h čime je oborio dosadašnji rekord Andyja Roddicka od 249,4 km/h iz 2004. Karlović je svoj najbrži servis popravio za 5 km/h.

- Vidio sam da je mjerač pokazao 251 kilometar na sat i nisam mogao vjerovati. To bi bio svjetski rekord, zar ne? - zapitao se Karlović što mu je i supruga potvrdila.

- Nije loše, valjda će mi ga priznati. Ma, znao sam, zagrijao sam ruku baš za taj četvrti set. Roddicku, koji je opalio 155 milja (oko 249,5 km/h nap.a.) upravo na Davisovu kupu, jesu - rekao je Karlović, a prenosi Večernji list.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • nogometas05 06.03.2011.

    sta mu to vrijedi kad djeca u tenis skoli imaju bolji bekend i radijus kretanja od njega..sacuvaj me boze...

  • Blacky 06.03.2011.

    Najbrži servis ? Uostalom, Karlo bi se jako dobro uklopio u red drvosječa bukva u šumi ministra Milinovića

  • kifoman 06.03.2011.

    ma sto ce karolivć on je jedno veliko stablo!

Komentiraj...
Vidi sve komentare