To je to što me zanima!

Senzacionalni Karlović rutinski izbacio Marina Čilića u Torontu

Ivo Karlović pobijedio je Marina Čilića 6-4, 7-6 u 2. kolu ATP 1000 turnira u Torontu. Div sa Šalate ispalio je 20 aseva, a Čilić u cijelom meču nije imao niti jednu break loptu
Vidi originalni članak

Ivo Karlović nastavlja s čudesnim predstavama u posljednja tri tjedna u kojima je osvojio Newport i došao do finala Washingtona. 

U hrvatskom derbiju drugog kola na ATP 1000 turniru u Torontu Karlović je izbacio osmog nositelja Marina Čilića 6-4, 7-6. Div sa Šalate bio je nedodirljiv za Međugorca.

Čilić u cijelom meču nije imao niti jednu break loptu, a Ivo je ispucao 20 aseva.

Karlović je u prvom setu uzeo servis Marinu kod 1-1, a u drugom je u tie-breaku otišao na 5-2 i sve je bilo gotovo. Čilić je do ovog meča imao 2-1 protiv Karlovića, ali Ivo koji igra tenis karijere izjednačio je skor na 2-2.

Karlović u trećem kolu ide na pobjednika meča između Bugarina Grigora Dimitrova i Kanađanina Denisa Shapovalova.

Ivo je protiv Dimitrova igrao četiri puta, dvaput je pobijedio. Bugarin je slavio u posljednjem meču u polufinalu Istanbula ove godine na zemlji 7-6, 7-6.

Protiv Shapovalova nije igrao.

Idi na 24sata

Komentari 85

  • fzd 28.07.2016.

    žalosna je činjenica da ovaj čilić u jednom trenutku može izbacit federera, a u drugom trenutku ga može pobjediti čitatelj 24sata

  • zagro 28.07.2016.

    čilić je u banani otkad ga je trenirao ivanišević...zapostavio je sve druge udarce i počeo se oslanjati na servis,a rezultati su vidljivi..nikakvih rezultata i pušiona od većine rangiranih u prvih 20-30...drugo je karlović,on igra samo servisom čitav život i moram priznat da je fenomen,puno je postigao sa svojim ograničenim teniskim umijećem...svaka mu čast,skidam kapu...

  • nikluk20 28.07.2016.

    čilić koji je trebao biti u vrhu tenisa samo dokazuje da nije materijal za to....karloviću svaka čast...zaradi mirovinu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare