To je to što me zanima!

Karlović sjajno startao: U dva tie-breaka izbacio je Berdycha

U novu sezonu Ivo Karlović ušao je na sjajan način izbacivši sedmog tenisača svijeta Čeha Tomaša Berdycha svladavši ga u 1. kolu Dohe sa 7-6 (7), 7-6 (4)
Vidi originalni članak

Ivo Karlović nije mogao zamisliti bolji početak u novu tenisku sezonu, koju je otvorio pobjedom na ATP turniru u Dohi. 'Div sa Šalate' u svojem je stilu pobjedom u dva tie-breaka izbacio sedmog tenisača svijeta i četvrtog nositelja Tomaša Berdycha za prolazak u 2. kolo.

Hrvatski tenisač ponovo je bio 'crna mačka' za Čeha, kojeg je svladao 7-6 (7), 7-6 (4) nanijevši mu četvrti poraz u šestom međusobnom meču. 

U okršaju je bilo samo tri break-lopte, od čega dvije Berdych, a pritom nisu nijednu iskoristili, a Karlović se u 13. gemu u oba seta pokazao koncentriranijim u završnici.

U 2. kolu mogao bi uslijediti hrvatski derbi ako Ivan Dodig u svojem prvom meču na turniru svladala kvalifikanta Dustina Browna.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • teletubiess 31.12.2013.

    Bravo za Karlovića, ova pobjeda nad top 10 igračem nije preveliko iznenađenje jer Karlović odlično servira i često igra tierbreak, pa svakog može dobiti, ali i od svakog može izgubiti!!!

  • NikolaFilipović 31.12.2013.

    rad,rad i upornost ivo čestitke

  • gringo245 31.12.2013.

    jos je danas ana konjuh tukla vinci u prvome kolu,velik uspijeh nase mlade tenisacice

Komentiraj...
Vidi sve komentare