To je to što me zanima!

Karlović u 2. kolu u Barceloni ispao od Bautiste Aguta 2-1...

Hrvatski tenisač Ivo Karlović zaustavljen je u 2. kolu ATP turnira u Barceloni od 15. igrača svijeta Španjolca Roberta Bautiste Aguta s 7-6 (4), 2-6, 4-6
Vidi originalni članak

Ivo Karlović igrao je protiv Roberta Bautiste Aguta 2. kolo ATP turnira u Barceloni. Prvi set dobio je naš tenisač 7-6 (4), a onda je Bautista riješio meč sa 6-2, 6-4.

Veteran iz Zagreba je sjajno ušao u dvoboj, čuvao je svoj servis dobivši prvi set u tie-breaku, ali je u preostala dva ostao bez snage protiv španjolskog specijaliste za zemljane terene.

Karlović je svoje servise gubio odmah u prvom gemu drugog i trećeg seta, a te zaostatke više nije mogao nadoknaditi. "Divu sa Šalate" nije pomoglo ni 15 as-servisa jer je imao nedovoljnih 67 posto ubačenog prvog servisa i ispod 50 posto dobivenih poena na svoj drugi servis. Španjolac je od čak 10 lopti za obrat iskoristio tri, što je bilo dovoljno za pobjedu. 

Bio je ovo tek drugi dvoboj Karlovića i Bautiste Aguta, a Ivo je prošle godine slavio u Madridu

Idi na 24sata

Komentari 2

  • nijetebriga 25.04.2018.

    Poceo je odlicno-zavrsio katastrofalno.. toliko nepotrebnih gresaka je napravio.. steta.Ipak i ne treba mu puno zamjerat ipak je on senior medju njima..

  • medenii 24.04.2018.

    mucno ga je gledati ali neka uzima lovu dok moze.svatko od nas bi tako da moze

Komentiraj...
Vidi sve komentare