To je to što me zanima!

Katarina je ležala paralizirana, čekali hitnu sat vremena, sad se smije: Dobre vijesti iz bolnice

Nakon skok šuta nezgodno je pala i nije mogla pomaknuti noge, a svi su šokirani zašto je hitnoj toliko dugo trebalo da dođe. Pitali su je li pri svijesti. Nakon obrade prenoćit će u bolnici u Zagrebu
Vidi originalni članak

Rukometašica Umaga Katarina Raspudić, koja je nezgodno pala na leđa u 55. minuti utakmice posljednjega prvenstvenog kola protiv Lokomotive u Zagrebu, srećom nije ozbiljnije ozlijeđena iako je u prvi mah sve izgledalo vrlo dramatično.

- Pri skok šutu čudno se zarotirala pod kontaktom, pala je i udarila glavom i tako iskrivljeno ostala, nije se pomaknula - ispričala nam je Katarinina suigračica Nataša Miočinović.

Nakon CT-a glave i leđa, kako doznaju 24sata, utvrdili su joj potres kralježnice. Ostaje na promatranju u bolnici i kako bi mogla obaviti dodatne pretrage. Prve su vijesti u svakom slučaju ohrabrujuće s obzirom na to kako je moglo biti.

Jer čak 55 minuta ležala je Katarina nepomično na parketu dvorane 2 Doma sportova.

- Hitnu smo čekali sat vremena, utakmica je bila prekinuta, zvali smo pet-šest puta, oni samo pitaju je li pri svijesti, a cura kako je pala tako je i ostala, nije se pomaknula - opisala je igračica Umaga Nataša Miočinović i nastavila: 

- Bila je pri svijesti cijelo vrijeme, ali pri kraju je govorila da je jako loše i počela je buncati malo i govorila da joj je zlo. Nije mogla noge pomaknuti.

"Sve je dobro, brzo si u Istri, danas ostaješ u metropoli", poruka je na društvenim mrežama na kojoj je Katarina nasmiješena u kolicima. Brz oporavak!

Lokomotiva je pobjedom 36-19 osigurala četvrti naslov prvakinja Hrvatske, prvi nakon 2014. i velike dominacije Podravke, koju je prestigla zbog boljega međusobnog omjera.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • psilajuu 30.05.2022.

    Užas, pa to je metropola!

  • dajac 30.05.2022.

    Po meni nije hitna kriva već domaćin koji nije platio hitnu da tijekom utakmice budu u dvorani a na kraju klub ima liječnika i vozilo,domačin zakazao i oni su krivci

  • ludi 74 29.05.2022.

    Malo pozornosti na sebe nametnuti😂😂😂😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare