To je to što me zanima!

Katastrofa! Preminuo košarkaš koji je doživio infarkt na terenu

Amerikanac Zeke Upshaw (26) je izgubio svijest oko minutu i pol prije kraja susreta svoje momčadi u subotu i srušio se na parket. Ubrzo su ga prevezli u bolnicu. Bitku za život izgubio je u ponedjeljak ujutro
Vidi originalni članak

U utakmici NBA razvojne lige košarkaš Grand Rapids Drivea Zeke Upshaw (26) doživio je infarkt u ogledu protiv Long Island Netsa. 

ŠTO SE TO DOGAĐA?! Strava u Americi: Košarkaš je doživio infarkt, bori se za život

Brzo je prebačen u bolnicu gdje se borio za život od subote navečer do ponedjeljka navečer. Bitku je izgubio, pišu američki mediji, a užasnu vijest uskoro je potvrdio i njegov klub. Rezultati obdukcije otkrit će točan uzrok smrti.

- Zeke je bio topla osoba i sjajno je predstavljao naš klub, na terenu i izvan njega. Naše misli su s njegovom obitelji i prijateljima u ovoj teškoj situaciji.

Njegova majka Jewel u najtežim se trenucima zahvalila svima koji su bili uz obitelj Upshaw zadnja dva dana.

- Liječnici su uložili velike napore. Zeke nas je napustio u 11 ujutro. Hvala svima koji su se molili za njega i bili podrška mojoj obitelji u ovim najtežim vremenima. 

Amerikanac je izgubio svijest oko minutu i pol prije kraja susreta i srušio se na parket. Nastala je velika drama, igrači su bili na rubu suza, a pomoć su mu pružili prisutni liječnici nakon čega je završio u bolnici.

Tamo je potvrđeno kako je Upshaw doživio srčani udar i da je u kritičnom stanju. Nažalost, iz istog se nije uspio izvući...

VIDEO

Ovo je bila peta smrt sportaša u 'crnom' ožujku.

SVE U OŽUJKU Strašno! Bila je ovo četvrta smrt nogometaša u tri tjedna

Podsjećamo,  Davide Astori, Thomas Rodriguez, Adrian Lillebekk i Bruno Boban četiri su nogometaša koja su preminula ovog ožujka. Sva četvorica bili su aktivni sportaši, mladići u idealnim godinama.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • nikluk20 27.03.2018.

    mislim da je tu u pitanju nešto farmaceutsko što svi uzimaju pa je otišlo u krivo.....ovo je previše čudno....svi od reda zdravi, ništa im se nije vidjelo na zdravstvenom pregledu i odjednom paf...mrtav......čudno....jako čudno...

  • švicarka 27.03.2018.

    Naporni treninzi gdje se od sportaša traži da idu 200% iznad svojih mogućnosti, ofrlje rađeni pregledi

  • Rudica 27.03.2018.

    Granice ljudskih mogućnosti u sportu su dostignute odavno... ovo danas nisu ljudi nego ''strojevi'' koji se uzimanjem raznih vrsta 'goriva' pregrijavaju, pokvare se i .... neki stanu i ne mogu više krenuti...

Komentiraj...
Vidi sve komentare