To je to što me zanima!

Kauboji spremni za Montpellier: Horvat kod kuće ostavlja Hrstića

Nakon kratkih trodnevnih priprema uoči olimpijskih kvalifikacija, izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Hrvoje Horvat odlučio je koga vodi u Montpellier. 'Kauboji' su spremni za pakleni raspored u Francuskoj
Vidi originalni članak

Nakon pomalo i razočaravajućeg rezultata na SP-u u Egiptu, hrvatski rukometaši kreću u nove izazove. S novim izbornikom Hrvojem Horvatom kreću u izazovne kvalifikacije za Olimpijske igre, a na put mogu dvadesetorica što znači da se morao zahvaliti jednom reprezentativcu. 

UOČI KVALIFIKACIJSKOG TURNIRA Šego: Podbadali smo se u klubu s Francuzima i Portugalcima, a zglob je dobro. Sanjamo Tokio

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Odlučio je Horvat kako ima dosta izbora na vanjskim pozicijama pa je kod kuće ostavio Mateja Hrstića, a u zapisniku će po utakmici moći imati 15 igrača i u tri dana napraviti pet izmjena. U četvrtak se putuje u Montpellier i u petak od 21 sat otvara turnir s Francuskom. Subota donosi Portugal, a nedjelja za kraj Tunis.

- Malo nam je korona poremetila raspored, imamo puno utakmica, no to ne umanjuje našu želju i motiv za kvalifikacije. Svima je san otići na Olimpijske igre. Imamo jako tešku grupu, no vjerujem u nas i pozitivno gledam prema tom turniru bude li sve prema našim planovima i vizijama. Taktika je čvrsta obrana i brža igra i lagani golovi, što nam je nedostajalo. To je početak za nešto ozbiljnije - prokomentirao je Luka Cindrić koji je ranije otišao sa SP-a u Egiptu.

Sad je pred 'kaubojima' put, malo odmora i posljednji treninzi prije velikog okršaja protiv Francuske u četvrtak s početkom u 21 sat.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • MajorTom 11.03.2021.

    daj se ti novinar dogovori sa sobom kad je tekma... gore napises da je u petak, a na kraju clanka da je u cetvrtak...

  • nikb23 11.03.2021.

    I ja bi Hrstića ostavio kod kuće, jednostavno nije on kalibar igrača za reprezentaciju, po meni ga nije ni trebao zvati jer ima dosta dobrih rješenja na toj poziciji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare