Obavijesti

Sport

Komentari 5

Šego: Podbadali smo se u klubu s Francuzima i Portugalcima, a zglob je dobro. Sanjamo Tokio

Šego: Podbadali smo se u klubu s Francuzima i Portugalcima, a zglob je dobro. Sanjamo Tokio

Stavljamo sebe u fokus. Jučer smo igrali međusobno pa analizirali Francuze, malo je vremena između utakmica tako da i nema tu neke prevelike analize. Protiv svakog idemo na pobjedu, najavio je Martinović

VIDEO

Hrvatska reprezentacija u petak kreće s kvalifikacijama za Olimpijske Igre sljedeće godine, a 'kaubojima' će na putu prema Tokiju stajati Francuska, Portugal i Tunis. 

Kvalifikacijski turnir u Montpellieru otvaramo s domaćinom u petak u 21 sati, zatim slijedi Portugal u subotu u 18.30, a zatvaramo s Tunisom u nedjelju također u 18.30.

'Kauboji' su posljednji trening uoči leta za Francusku odradili u Kutiji šibica.

- Stavljamo sebe u fokus. Jučer smo igrali međusobno pa analizirali Francuze, malo je vremena između utakmica tako da i nema tu neke prevelike analize. Protiv svakog idemo na pobjedu - rekao je Ivan Martinović koji je briljirao u Egiptu.

Mladom 'kauboju' će ovo biti najveće natjecanje u karijere, naravno, ukoliko ga izborimo.

Nema veće motivacije od Olimpijskih igara. Tko god da dođe mi moramo na pobjedu. Ne bih rekao da ima puno promjena. Ista smo ekipa, atmosfera je super, gušt nam je svima zajedno trenirati  i provoditi vrijeme u hotelu. Atmosfera je super, svi smo sretni i krećemo motivirano. Jedva čekamo da krenemo s turnirom i da izborimo Olimpijske igre.

Prvi golman reprezentacije brani za Montpellier, stoga trenira i sa nekoliko francuskih reprezentativaca, kao i s dva Portugalca.

- Moramo biti optimistični. To je već bilo i prošlo. Najvažnije da smo svi zdravi i  i nadamo se dobrom rezultatu u Montpellieru. Igram s nekoliko njih u klubu, oni su pod većim pritiskom. Oni igraju doma, imaju novog trenera. U posljednje vrijeme ne igraju kako su navikli, no to je svejedno jedna od najboljih momčadi na svijetu, ali mi se nadamo dobrom turniru. Već se odavno 'podbadamo', također i sa dva Portugalca koji su sa mnom u klubu - rekao je Marin Šego prije posljednjeg treninga uoči odlaska u Francusku.

Šego je imao problema s gležnjem zbog kojeg nije imao veliku minutažu u Egiptu, no problemi s nogom sada su iza njega.

- Zglob me ne boli, preventivno ga bandažiram, ali nemam nikakvih problema. Najviše smo se bavili analizom, igramo tri utakmice u tri dana. Najviše smo analizirali Francuze jer s njima prvo igramo. Još nikad nisam bio na Olimpijskim igrama, a to je san svakog sportaša. Francuzi su vrhunska ekipa, znamo svi što se dogodilo s s njihovim golmanom tako da oni imaju određenih problema unutar momčadi, ali svejedno se radi o odličnoj momčadi - zaključio je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!
NOVO LICE

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!

Kao što se već govorilo, kandidat je svojevremeno bio i legendarni hrvatski vaterpolist, a danas državni tajnik u Ministarstvu turizma i sporta Josip Pavić, no on više nije u opticaju za spomenutu poziciju
Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci
SLOŽNI SU U ODGOVORU

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci

Real Madrid treba još jednu godinu Modrića kako bi učvrstio zajedništvo među mladima, a oni još ponešto naučili od njega, napisao je jedan čitatelj Marce, koja je provela anketu treba li Luka ostati u Realu