To je to što me zanima!

Kauboji koračaju prema Euru! Pala je Belgija, slijedi Srbija...

Hrvatska je nakon dva kola stopostotna! Kauboji su bez problema pobijedili Belgiju u gostima 30-25 u drugom kolu kvalifikacija za Europsko prvenstvo. Najbolji kod naših bio je Zlatko Horvat sa osam golova...
Vidi originalni članak

Kauboji su bez problema odradili gostovanje kod Belgije, a to je puno bolje izgledalo nego protiv Švicaraca. Ipak, početak nije baš dao do znanja da će tako biti.

Belgijci su čvrsto igrali, tjerali su nas na pasivne napade, a onda su nam igrali u leđa s brzim kontrama. Ipak do druge polovice prvog dijela sve se stabiliziralo. Nevjerojatni Zlatko Horvat zabio je čak osam golova u prvom poluvremenu i odveo nas na šest razlike. 

U nastavku su naši rutinski to odrađivali, došli i do prednosti do devet razlike, ali su malo stali na kočnicu i dali prilike Belgijcima da pokažu što znaju. Na kraju je dobro i završilo za Belgijce koji su bili dobri domaćini.

Istina da Belgijci nisu nikakvo mjerilo, ali veseli da je naša obrana u nastavku utakmice bila na puno većoj razini nego u prošloj utakmici. Svjetsko prvenstvo u Danskoj i Njemačkoj je sve bliže, a tamo će nas čekati najveći rivali kao i svake godine.

Kako je išao tijek utakmice, tako je i Lino Červar više davao prilike mladim igračima. U danoj prilici iskazali su se Jakov Vranković, Marin Šipić i David Mandić. Mandić je s lijevog krila utrpao tri gola, dok je Vranković s vanjskog zabio četiri. 

Sljedeća destinacija za Kauboje je Srbija, 10. travnja iduće godine. Srbi nakon dva kola imaju jedan bod, odigrali su neriješeno s Belgijom i uvjerljivo izgubili od Švicarske...

Idi na 24sata

Komentari 30

  • Dalmatinac92 28.10.2018.

    Bravo

  • provokator_ 28.10.2018.

    10. travnja protiv srbije...očekujemo domoljube iz najrvackije stranke na tribinama..

  • lavlje srce 68 28.10.2018.

    bravo kauboji.Dobro stojite na parketu.Možda se stvorila nova ekipa.Vidjet čemo kad budemo igrali proti jačih.

Komentiraj...
Vidi sve komentare