To je to što me zanima!

Kažnjen zbog loše forme: 'Ovo je bila blaga kazna za Rakitića'

Ovo zasad bila je samo blaga kazna. Kao što je Rafinha bio kažnjen zbog svojih riječi, tako je Ivan sada zbog loše forme, rekao je glavni čovjek u Barci, Josep Maria Bartomeu
Vidi originalni članak

Barcelonin predsjednik Josep Maria Bartomeu u obraćanju javnosti dotaknuo se i Ivana Rakitića. Tema je produljenje ugovora sa svim igračima, a već mjesecima kola priča da je novi ugovor Raketi već ponuđen.

- Isti je slučaj s njim kao i s Iniestom ili Ter Stegenom: želimo obnoviti ugovor, ali ne žuri nam se. Znamo da je top igrač i siguran sam da ga stručni stožer i Luis Enrique žele zadržati.

Raketa prošle tri utakmice nije ulazio u igru.

- Ukoliko se dogodi da ne bude u sastavu ni sutra u kupu protiv Herculesa, moći ćemo govoriti o 'slučaju Rakitić'. Ovo zasad bila je samo blaga kazna. Kao što je Rafinha bio kažnjen zbog svojih riječi, tako je Ivan sada zbog loše forme.

Govorio je predsjednik i o Messiju:

- Želimo da Leo završi karijeru kod nas. Fifin salary cap samo je preporuka, ne i obveza, a iz našeg proračuna malo više od 60-65 posto odlazi na plaće igrača.

Sponzorski ugovor s Rakutenom jamči 55 milijuna eura po sezoni, uz bonuse 5,5 milijuna za osvajanje Lige prvaka i 1,5 milijuna za osvajanje La Lige.

Bartomeu je priznao da klub nema B opciju ukoliko Luis Enrique odbije novi ugovor, a najvećeg je rivala Cristiana Ronalda - branio! Kad je riječ o poreznoj aferi, Bartomeu je na Cristianovoj strani.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • PT 20.12.2016.

    Vratio se Don Andres, a naš manekenčić na klupu...i još kad pročitam komentar jednoga sa portala da mu United nudi 15 mil godišnje....hahaha

  • komentator__Luka 20.12.2016.

    čovječe pa on i kad je dobar u Barceloni loš je u repki, .....kakav bi tek sad trenutno bio u repki kad je u barcu za k., valja gori od pivarića...zadnji put je bio podjednaki s njim...sad bi sigurno bio gori

  • Space Burek 20.12.2016.

    Sutra Rakitic mora pokazati trud i zalaganje i sigurno ce se vratiti u prvu ekipu. U zadnje vrijeme se samo vukao po terenu i bacao lopte u aut ili u obranu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare