To je to što me zanima!

Kecmanova trica Ciboni u 10 najluđih sportskih završnica

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
ESPN je odabrao deset najluđih sportskih završnica među kojima se na trećem mjestu našla već povijesna završnica Final Foura NLB-a između Cibone i Partizana
Vidi originalni članak

Najveća sportska televizijska kuća u SAD-u, ESPN odabrala je 10 najnevjerojatnijih sportskih završnica u povijesti koje su uhvatile televizijske kamere.

Čak devet od deset događaja igralo se u Americi, ali među njima se našao jedan zagrebački - infarktna završnica utakmica finala Final Foura NLB lige između Cibone i Partizana u Areni prošle godine. ESPN je ovaj događaj stavio na visoko treće mjesto.

Cibonini navijači nerado se sjećaju tog košarkaškog trilera u kojem je Dušman Kecman utihnuo Arenu. Šest desetinki prije kraja pogodio je tricu sa svoje polovice za pobjedu Partizana 75-74.

Osam sekundi prije kraja produžetka Partizan je vodio 72-71. Smiješio im se novi naslov, ali Roberts promašuje oba bacanja. Ekspresno, u sljedećem napadu Cibonin Bojan Nogdanović iz desnog kuta pogađa tricu na opće oduševljenje krcate Arene šest desetinki prije kraja. 'Vukovi' i navijači su počeli slaviti, no ni u ludilu se nisu nadali da bi posljednji Kecmanov šut završio u košu. Nažalost je, a bijesni Cibosi oprostili su se od toliko željene titule.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • grgusan 20.06.2011.

    purgeri se raduju,a onda zavlada tuga,neopisivo lijep osjecaj...pozdrav iz zadra 65'

  • kozara 19.06.2011.

    dusan kecman bog.

  • Totti1976 19.06.2011.

    Samo mi možemo zaustaviti vrijeme 0,6 prije kraja... Da se slučajno igralo u Beogradu i da je njihov igrač zabio tricu kao naš Bogdanović, tu bi bio kraj... Slavlje i 0,0 na semaforu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare