To je to što me zanima!

Kek: U Hajduku pričaju da su jadni, a onda dovedu 5 igrača

Uvijek pričaju kako su oni jadni, jedno, drugo pa treće... Pa onda dovedu pet, šest igrača. Uvijek kao nemaju, a dovode igrače, rekao je trener Rijeke Matjaž Kek...
Vidi originalni članak

Rijeka u subotu u 19 sati dočekuje Hajduk u 6. kolu. Splićani u prvenstvu nisu slavili na Kantridi više od tri godine. Hajduk je posljednji put pobijedio 21. ožujka 2012. (0-3). 

Vatru je uoči jadranskog derbija potpalio trener Rijeke Matjaž Kek.

- Uvijek pričaju kako su oni jadni, jedno, drugo pa treće, a onda dovedu pet, šest igrača. Uvijek kao nemaju, a dovode igrače. OK, to je njihov problem. Želim im sreću u Europi, ali u subotu će se nas pitati nešto. Pobjeda bi nam značila više od tri boda - rekao je Matjaž Kek, prenosi s "presice" Rijeke Goal.com.

- Leovca nema, želim mu svu sreću, a nema ni Bezjaka koji je ispao žrtva individualnog gledanja na nogomet i mogućnosti da odlučuješ o sudbini nekog trećeg bez da on ima pravo što reći. To je farsa od odnosa prema našim igračima, ali moramo i preko toga prijeći - kaže Kek.

Bezjak je isključen na utakmici protiv Dinama u prošlog kolu i to zbog psovanja. Tomečak ima problema s ozljedom, Moises također.

- Dobili smo zato Maleša. Čvrstinu imamo, ali nedostaje mi još tranzicija. Tražit ću veći udio Anasa Sharbinija u tome. U subotu nas čeka teška utakmica i dobar Hajduk kojeg respektiramo. Ali spremni smo i vjerujemo u sebe - dodao je trener Rijeke.

Minuta šutnje za glasnogovornika Davora

Na početku konferencije za novinare u Rijeci minutom šutnje prisutni su odali počast Davoru Severu, glasnogovorniku HNK Rijeka, koji je tragično preminuo u utorak.

- U ime stručnog stožera, igrača i osobno ime izražavam duboku sućut obitelji Davora Severa i neka počiva u miru Božjem - rekao je Matjaž Kek.

Komemoracija za Davora Severa bit će održana u petak 14. kolovoza u 13 sati u press centru u Stadionu HNK Rijeka, dok će se sprovod održati u petak 14. kolovoza u 15 sati na groblju Kozala.

Idi na 24sata

Komentari 336

  • 14.08.2015.

    Kmečavci iz Hajduka

  • benitooo 14.08.2015.

    ha ha ha sjena si ga brale skroz

  • HrvatskiVitez_2 14.08.2015.

    kek go home

Komentiraj...
Vidi sve komentare