To je to što me zanima!

Kek: Očekuje nas još 15 teških ispita; Zekić: Imali smo šanse

Nema potrebe i ne bi bilo dobro nikoga isticati. Svi su griješili i svi su napravili dobrih stvari, komentirao je Matjaž Kek nastup Franka Andrijaševića, junaka u pobjedi na Gradskom vrtu
Vidi originalni članak

Zasluženo smo pobijedili u jednoj dobroj utakmici. Čestitam igračima, pokazali su gard i karakter. Ovakav gard pokazuju ekipe koje imaju cilj i motiv i koje imaju ono nešto više. Teren je bio dobar i omogućavao igru i kad se nađu dvije ekipe koje razmišljaju o protivničkom golu, dobijemo dobru utakmicu, rekao je Matjaž Kek nakon pobjede u Osijeku (3-2).

- Velika hvala našim navijačima koji su prevalili veliki put do Osijeka. Mi se sada okrećemo sljedećoj utakmici i gostovanju u Zaprešiću. Prva utakmica je uvijek najteža, ali čeka nas još 15 teških utakmica. Znali smo da nas očekuje motiviran protivnik koji je u posljednje vrijeme napravio veliki iskorak - dodao je.

- I kad je razlika u kvaliteti bila izraženija, teško smo ovdje igrali. U drugom dijelu smo napravili ono po što smo došli. Bili smo bolji za taj jedan gol. Bilo je i grešaka. U seriji smo ispadali kod golova. Amalizirat ćemo to, moramo biti kompaktniji i odlučniji. Nakon što smo odlično otvorili utakmicu i poveli, stali smo. Imamo puno toga za popraviti. Ovakva pobjeda veliki je dodatni motiv i veliki korak naprijed - rekao je Kek.

Najbolji igrač Riječana bio je Franko Andrijašević. Zabio je dva gola, oba u nastavku za preokret.

- Andrijašević je, prije svega, hladnokrvan u trenucima kada treba realizirati prigode. On ima tu kvalitetu. Ali nema potrebe i ne bi bilo dobro nikoga isticati. Svi su griješili i svi su napravili dobrih stvari. Vešović je od početka drugog dijela počeo probijati lijevi bok. Zamjene su donijele pomak nabolje, dobro smo odreagirali. Ali izuzetno me veseli taj gard - istaknuo je Kek.

Zoran Zekić imao je sve na poluvremenu, a na kraju je ostao bez boda.

- Za neutralne gledatelje bila je ovo dobra utakmica koja je pokazala sve dobro i loše što nosi nogomet. Ušli smo nervozno, s puno pogrešaka, imali problema u iznošenju lopte i nismo se uspijevali nametnuti u sredini terena - rekao je trener Osijeka i dodao:

- Protiv momčadi kao što je Rijeka ne smiješ raditi takve pogreške. Nije ugodno pratiti svoju momčad kad igraš protiv Rijeke. Znaš da će svaku grešku kazniti, da su disciplinirani i opasni. Imali smo i mi svoje šanse i ne mogu reći da sam razočaran, ali vidljivo je da je pred nama dosta posla.

Idi na 24sata

Komentari 54

  • ab ovo 19.02.2017.

    navijam za osijek ali ipak volim da je rijeka ostala na +6

  • volimpršut 19.02.2017.

    Rijeku nitko ne može zaustaviti osim ako se vrati Mamić i njegov način kupovanja prvenstva....jedino spletke Mamića mogu Dinamo vratiti na vrh!

  • Belica 19.02.2017.

    Rijeka je najbolje od svega!

Komentiraj...
Vidi sve komentare