To je to što me zanima!

'Svima nam je stalo do toga da predsjednik Mišković ostane...'

Rasprodana Rujevica je priznanje Rijeci za njenu europsku sezonu. Ove godine smo imali problema u domaćim utakmicama kad nas je ponijela atmosfera, rekao je trener Rijeke
Vidi originalni članak

Trener Rijeke Matjaž Kek dao je izjavu za medije nakon pobjede nad talijanskim Milanom:

- Ne pobjeđuje se Milan svaki dan! zaslužili smo ovo pobjedu, to je pobjeda znanja i htijenja - slavodobitno je izjavio slovenski stručnjak.

Upitan da prokomentira turbulentnu situaciju u klubu zadnjih dana, 56-godišnjak je izjavio:

- Htio sam usmjeriti razmišljanja svih u klubu na igralište jer su nas upravo dobre predstave na terenu dovele tu gdje smo sada. Svima nam je stalo do predsjednika koji je žrtvovao svoj novac, vrijeme i obitelj za klub.

PAO EUROPSKI PRVAK Oproštaj od Europe sa stilom: Riječani su srušili veliki Milan!

- Rasprodana Rujevica je priznanje Rijeci za njenu europsku sezonu. Ove godine smo imali problema u domaćim utakmicama kad nas je ponijela atmosfera pa smo se počeli nadigravati s jakim protivnicima. U nekim utakmica nam je nedostajalo koncentracije u završnici, ne bih to nazvao srećom. Europska sezona pokazuje da rijeka može igrati u Europi - opisao je stručnjak na čelu kvarnerskog sastava ovogodišnji europski put svoje momčadi.

Kek je objasnio i zamjene koje je povukao:

- Imao sam još tri juniora na klupi. Na treningu sam rekao da moramo razmišljati o principima igre. Kada to usvojimo, pozicije na terenu se mogu mijenjati.

KOMENTAR Euro-Rijeka: Pobjeda od milijun kuna! Još da je bilo malo sreće

Potom se Kek okrenuo i nastavku natjecanja u HNL-u:

- Moramo gledati od utakmice do utakmice, čekaju nas još tri teške utakmice do kraja polusezone. Vraćaju se neki igrači, probat ćemo sve napraviti da se uključimo u borbu za naslov. Zanimljivo je da mi je prvi čestitao Tomislav Ivković. Bilo mu je drago što smo se potrošili danas - uz smijeh je dodao trener hrvatskog prvaka.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • DraženMuhvić 08.12.2017.

    Još malo, pa na Kantridu...

  • FREEDOM 08.12.2017.

    ...uživao sam gledajući ( oslabljenu Rijeku ) protiv ( oslabljenog ) Milana.. nije ova utakmica ništa odlučivala, no lijepo je vidjeti pobjedu našeg kluba protiv nekog europskog velikana, u bilo koje vrijeme .. Ovo je i poruka Keku -- nemoj forsirati uvijek iste igrače cijelu sezonu, svi su izraubani -- daj povjerenje mladima koji su željni dokazivanja , a imaju talenta znanja i htijenja barem za hrv prvenstvo ... to je ujedno i jedina velika zamjerka slovenskom stručnjaku na klupi Rijeke ...

  • 07.12.2017.

    Svaka cast rijeci na pobjedi, ali ovaj milan je totalna bijeda, grozno

Komentiraj...
Vidi sve komentare