To je to što me zanima!

Kek uoči Sarpsborga: Sad bi nam dobro došle pune tribine

Što manje prekida i da što bolje odradimo situacije na odbijene lopte. Ne može se dogoditi da oni od deset duela dobiju sedam. Sarpsborg nije ekipa koju se smije podcijeniti, rekao je Matjaž Kek
Vidi originalni članak

Rijeka u četvrtak u 20.45 sati dočekuje norveški Sarpsborg u uzvratnoj utakmici 3. pretkola Europske lige.

Riječani su prvi susret odigrali 1-1, ali bili su puno bolja momčad s 'milijun' šansi i samo zahvaljujući golmanu norveške momčadi gosti imaju rezultat koji im ostavlja nadu.

Nevjerojatni Rus Aleksandar Vasjutin čuda je skidao u toj prvoj utakmici u kojoj je Rijeka mogla natrpati mrežu Norvežana do vrha.

- Optimistični smo, stanje u momčadi je dobro, kao i atmosfera. Dobro bi nam došle i pune tribine - rekao je Matjaž Kek i otkrio recept za Norvežane.

- Što manje prekida i da što bolje odradimo situacije na odbijene lopte. Ne može se dogoditi da oni od deset duela dobiju sedam. Sarpsborg nije ekipa koju se smije podcijeniti - rekao je Kek.

VJEROJATNI SASTAV

Sluga - Pavelic, Župarić, Punčec, Zuta - Grahovac, Čanađija - Kvržić, Pavičić, Heber - Gorgon

  • 77 - Europskih utakmica imaju Bijeli od svog prvog nastupa u Intertoto Kupu početkom '60-ih. Matjaž Kek na klupi je sjedio 41 put i skor mu je pozitivan: 16 pobjeda, 14 remija i 11 poraza.
  • 35 - Za Rijeku su u njenoj povijesti igrala mnoga velika imena, ali niti jedno od njih nije za Bijele odigralo više euro-utakmica od Zorana Kvržića koji će sutra za Rijeku zabilježiti svoj 35. europski nastup. Apsolutni klupski rekord.
  • 12 I- zglednih situacija bilo je i više, ali toliko su zicera u posljednje dvije utakmice promašili Riječani. Da su zabili barem pola 100%-nih prigoda lagano bi pobijedili i u Norveškoj i u Jadranskom derbiju. Večeras, 'zlu ne trebalo', mogu proći i s 0:0.
  • 4 - Rijeci će uzvrat sa Sarspborgom biti 4. uzastopna domaća utakmica. Nešto ždrijeb, nešto zamjene domaćinstva i - od 5. prvih ovosezonskih utakmica samo je ona prva s Norvežanima bila gostujuća. Ostalo: Gorica 2:0, Inter 4:0 i Hajduk 1:1.
Idi na 24sata

Komentari 40

  • POTPEC 16.08.2018.

    Idemo po još jednu pobjedu.

  • Fahri Musliu Junior 15.08.2018.

    NK Rijeka je provincijski klub za kojeg se navija samo od Lovrana do Kostrene, to je ravna linija od 10-12 km,,,a za NK Hajduk se navija od Novog Zelanda, Australije i Hong Konga preko Ljubljane, Praga, Stockholma i Dublina pa sve do Chicaga, Guadalajare i Buenos Airesa,,,a to je linija od 125,000 km.

  • Fahri Musliu Junior 15.08.2018.

    Jedini protivnik koji vama može napuniti onaj kokošinjac od stadiončića je slavni majstor s mora Hajduk Split. Jer vam je uvijek bio uzor i mnogo se palite na bile. HŽV!

Komentiraj...
Vidi sve komentare