Obavijesti

Sport

Komentari 40

Kek uoči Sarpsborga: Sad bi nam dobro došle pune tribine

Kek uoči Sarpsborga: Sad bi nam dobro došle pune tribine
5

Što manje prekida i da što bolje odradimo situacije na odbijene lopte. Ne može se dogoditi da oni od deset duela dobiju sedam. Sarpsborg nije ekipa koju se smije podcijeniti, rekao je Matjaž Kek

VIDEO

Rijeka u četvrtak u 20.45 sati dočekuje norveški Sarpsborg u uzvratnoj utakmici 3. pretkola Europske lige.

Riječani su prvi susret odigrali 1-1, ali bili su puno bolja momčad s 'milijun' šansi i samo zahvaljujući golmanu norveške momčadi gosti imaju rezultat koji im ostavlja nadu.

Nevjerojatni Rus Aleksandar Vasjutin čuda je skidao u toj prvoj utakmici u kojoj je Rijeka mogla natrpati mrežu Norvežana do vrha.

- Optimistični smo, stanje u momčadi je dobro, kao i atmosfera. Dobro bi nam došle i pune tribine - rekao je Matjaž Kek i otkrio recept za Norvežane.

- Što manje prekida i da što bolje odradimo situacije na odbijene lopte. Ne može se dogoditi da oni od deset duela dobiju sedam. Sarpsborg nije ekipa koju se smije podcijeniti - rekao je Kek.

VJEROJATNI SASTAV

Sluga - Pavelic, Župarić, Punčec, Zuta - Grahovac, Čanađija - Kvržić, Pavičić, Heber - Gorgon

  • 77 - Europskih utakmica imaju Bijeli od svog prvog nastupa u Intertoto Kupu početkom '60-ih. Matjaž Kek na klupi je sjedio 41 put i skor mu je pozitivan: 16 pobjeda, 14 remija i 11 poraza.
  • 35 - Za Rijeku su u njenoj povijesti igrala mnoga velika imena, ali niti jedno od njih nije za Bijele odigralo više euro-utakmica od Zorana Kvržića koji će sutra za Rijeku zabilježiti svoj 35. europski nastup. Apsolutni klupski rekord.
  • 12 I- zglednih situacija bilo je i više, ali toliko su zicera u posljednje dvije utakmice promašili Riječani. Da su zabili barem pola 100%-nih prigoda lagano bi pobijedili i u Norveškoj i u Jadranskom derbiju. Večeras, 'zlu ne trebalo', mogu proći i s 0:0.
  • 4 - Rijeci će uzvrat sa Sarspborgom biti 4. uzastopna domaća utakmica. Nešto ždrijeb, nešto zamjene domaćinstva i - od 5. prvih ovosezonskih utakmica samo je ona prva s Norvežanima bila gostujuća. Ostalo: Gorica 2:0, Inter 4:0 i Hajduk 1:1.
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'