To je to što me zanima!

VIDEO Kekovi Slovenci blamirali se na Malti i jedva spasili remi

Malta je prvi put u petoj utakmici protiv Slovenije zabila gol, štoviše dva, i devet minuta dijelile su je od senzacionalne pobjede, no Benjamin Šeško zabio je za 2-2
Vidi originalni članak

Hrvatska nogometna reprezentacija ovaj je četvrtak stigla u Egipat gdje je čeka prijateljski turnir i subotnja utakmica protiv Tunisa, a drugi susjedi igraju prijateljske ili kvalifikacijske utakmice. Srbija je izgubila od Rusije u Moskvi (4-0), Crna Gora s novim izbornikom Robertom Prosinečkim svladala Bjelorusiju (2-0), a Slovenija je naizgled lako gostovanje na Malti pretvorila u čupanje od poraza. Završilo je remijem 2-2.

Andraž Šporar, igrač Panathinaikosa, donio je vodstvo momčadi Matjaža Keka u 27. minuti, a u nastavku su domaćini u pet minuta okrenuli utakmicu. Matthew Guillaumier u 54. minuti je izjednačio, a Stephen Pisani u 58. zabio za 2-1 Malte. Stajao je taj rezultat na semaforu do 81. minute, kad je Benjamin Šeško, član Leipziga, spasio Slovence totalnog debakla lijepim golom s 18 metara.

Najbolje trenutke s utakmice Malta - Slovenija pogledajte OVDJE.

Prvi je ovo put da je Malta izbjegla poraz u petoj utakmici protiv Slovenije, ali prvi put uopće da je i zabila gol. Gledajući posljednjih pet godina, Maltežani nisu poraženi još protiv Latvije (1-1), Andore (0-0), Farskih Otoka (1-1), Slovačke (2-2), Cipra (3-0), Azerbajdžana (1-0), Venezuele (1-0), San Marina (1-0), Izraela (2-1), Grčke (2-2), Luksemburga (1-0) i Gibraltara (1-0).

Slovenci će pokušati popraviti dojam u utorak u Ljubljani protiv Portugala (20.45), a prije Eura i utakmica protiv Danske, Srbije i Engleske čekaju ih još provjere protiv Armenije i Bugarske.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Ja ja i ona 22.03.2024.

    Oni su rušili i atomski Hajduk na nuklearni pogon!

  • Pobotchnick Leeyoobo 21.03.2024.

    Sjećam se i našeg debakla na Malti u kvalifikacijama. Tamo je ipak jedan United koji je nanio jednu od najvećih sramota za hrvatski nogomet. Uništili su kmere.

  • Monza.1995 21.03.2024.

    Naš Ajdug je i gore prošao

Komentiraj...
Vidi sve komentare