To je to što me zanima!

Kelava: Bilo bi dobro da Rijeku 'maznemo' i revanširamo im se

Ne smijemo kiksati, moramo pobijediti na Kantridi, najavio je derbi 17. kola HNL-a Dinamov veznjak Milan Badelj. Novom pobjedom samo bi pojačali pritisak na 'bile'
Vidi originalni članak

Nadam se da će Rijeka otovorit, jer svi koji dolaze u Maksimir uvijek igraju zatvoreno. Domaći teren ipak je obaveza, tako da računam da će na Kantridi morati napasti, rekao je Dinamov kapetan iz kup utakmice s Osijekom, Milan Badelj.

'Modri' u subotu gostuju kod Rijeke, a s obzirom na vremenske uvjete stadion na Kantridi mogao bi biti najveći neprijatelj za obje momčadi.

- Nemam pojma u kakvom će stanju biti teren, nadam se u dobrom. Ne smijemo kiksati, moramo pobijediti - najavio je nova tri boda i u najmanju ruku održavanju iste bodovne prednosti pred Hajdukom.

Posljednjih dana njegov Dinamo dobio je novog igrača. Iz Varaždina dolazi kapetan Josip Brezovec, koji se maksimirskoj škvadri priključuje u zimskoj stanci.

- Brezovec? Znam ga iz mlade reprezentacije, odličan igrač, mobilan, ima dobar udarac

Dinamov golman rekorder Ivan Kelava već 894 minute nije primio gol. U Rijeci ga čeka novo veliko iskušenje. 

- Nadam se da će tako ostati i nakon Kantride. Pobjeda u Rijeci bit će revanš za poraz u Maksimiru, bilo bi dobro da ih maznemo.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • inzaghi_1 26.11.2010.

    smeće tovarsko

  • inzaghi_1 26.11.2010.

    bruno maric jebo li te mamic..i hnl i svi u tvoju debelu supcinu majmune jedan debeli kretenski..

  • inzaghi_1 26.11.2010.

    di ide ovaj nogomet..pa gledajuči zadnje dvije utakmice rijeke s varteksom u kupu..samo jedno se moglo vidit sramotno suđenje..dok god tako bude nemožemo ni sanjat o boljoj rijeci.. ajmo rijeka ;)))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare