To je to što me zanima!

Kelentrić trener dobojske Sloge!

Drago mi je da sam u Doboju nakon 30 godina. Prvi put sam došao kao klinac sa 17 godina. Nekako se sve potrefilo da je moj profesionalni put u rukometu kao igrača počeo u Doboju, rekao je novi trener RK Sloge Doboj pa se zahvalio onima koji su ga u klub i dove
Vidi originalni članak

Tu sam potpisao prvi profesionalni ugovor, a sad sam prvi put kao šef struke opet u Doboju. Tako da ima malo simbolike u svemu ovome. Ono što ja mogu da ponudim je iskustvo sa velikih natjecanja kao igrača i trenera golmana, rekao je na predstavljanju proslavljeni hrvatski rukometni golman Mario Kelentrić koji je sada glavni trener dobojske Sloge.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Drago mi je da sam u Doboju nakon 30 godina. Prvi put sam došao kao klinac sa 17 godina. Nekako se sve potrefilo da je moj profesionalni put u rukometu kao igrača počeo u Doboju, rekao je novi trener RK Sloge Doboj pa se zahvalio onima koji su ga u klub i doveli:

- Zahvalio bih se Rađi (Vojislavu, predsjedniku kluba, op.a.) koji je bio uporan, veoma uporan. Meni se ideja činila malo neobična i čudna. Iznio mi je stvari koje su mene zainteresirale. Nadam se jednoj uspješnoj suradnji i rezultatima. Sloga je u moje vrijeme kad sam bio klinac bila pojam u regiji. Volio bih da se vratimo na stare dane slave - kaže. 

ŠEF STRUČNOG STOŽERA Mario Kelentrić preuzima klub: Postaje trener dobojske Sloge UOČI ŽDRIJEBA Zagrebaši u 4. jakosnoj skupini

Igrače će upoznati kasnije. 

- S igračima se još nisam upoznao budući ja nisam fizički tu u Doboju, a i dosta njih nije tu. Imamo mjesec dana da napravimo sve kako treba. Nadam se da će liga početi, da će se proći i korona i problemi u Savezu - zaključio je na kraju popularni Kele. 

JUBILEJ UNATOČ KORONI 'Kamp rukometnih vratara' jači i od korone! Deseto izdanje sa Šegom, Alilovićem, Kapitanović

U igračkoj karijeri branio je za Zaprešić, Zagreb  Medveščak, Celje, Metković, Essen, Agram, Saint-Marcel Vernon i Melsungen u kojemu je 2012. završio igračku karijeru. Nakon toga je radio kao trener golmana u RK Zagrebu i u hrvatskoj rukometnoj reprezentaciji, a obje funkcije je ostavio u prvoj polovici 2020. 

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • pipolino 25.06.2020.

    Konačno da novinari nisu zaboravili klub u kojemu je počela Marijeva hrvatska karijera, a to je RK Zaprešić.

Komentiraj...
Vidi sve komentare