To je to što me zanima!

Kevin de Bruyne dao svoj glas najvećem rivalu: Zaslužio je!

Kevin de Bruyne i Mohamed Salah glavni su favoriti za osvajanje PFA nagrade za igrača godine. Veznjak Manchester Cityja priznao je da Salah zaslužuje nagradu pa mu je dao i svoj glas...
Vidi originalni članak

Napadač Liverpoola Mohamed Salah i veznjak Manchester Cityja Kevin de Bruyne briljirali su ove sezone u Premier ligi.

De Bruyne je cijelu sezonu glavni favorit za igrača godine u Engleskoj, koju dodjeljuje Udruga profesionalnih nogometaša, zbog njegovog doprinosa u Cityjevom osvajanju naslova. Ali, Salah mu sa svojih 37 golova, od čega 29 u prvenstvu, puše za vratom.

SLAVIO I CITY SuperSalah: Liverpool slavio, Egipćanin dostigao Ronalda...

Cityjev 26-godišnji Belgijac mogao je glasati za Harryja Kanea kako bi sebi povećao šanse za osvajanje, ali odlučio je napraviti upravo suprotno. Javno je priznao da Salah zaslužuje ovu nagradu i dao Egipćaninu svoj glas.

Ususret četvrtfinalu Lige prvaka ovu srijedu između Cityja i Liverpoola, de Bruyne je za BT Sport izjavio:

- Glasao sam za Salaha kao igrača godine jer on to zaslužuje. Ne znam koga bi drugog odabrao, a da nije iz moje momčadi.

PROBLEMI 'GRAĐANA' Igraju najbolje u cijeloj Europi, a ne mogu napuniti taj stadion

- Ne znam hoće li on glasati za mene... Ja sam fer, ako osvoji osvoji... Po meni, favoriti smo on, ja, Kane i David Silva.

Novinar BT Sportsa objavio je na Twitter sliku njegovog glasačkog listića kao dokaz, na kojem se vidi i da je u kategoriji mladog igrača godine glasao za Davinsona Sancheza.

Pravila su takva da igrači ne mogu glasati za svoje suigrače. Ova dva favorita susrest će se u srijedu navečer u četvrtfinalu Lige prvaka na Anfieldu.


 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Dičkin Pim 05.04.2018.

    kevin de burek...

  • NIKE 04.04.2018.

    Bez rasprave De Bruyne. Dečko ima i odličnu igru i statistiku za jednoga veznjaka. Na kraju osvojio je Premierligu što je veliki poen.

  • Xyster 04.04.2018.

    David Silva za mene, ali za najboljeg mladog igrača ne bi trebali biti nikakva diskusija. Leroy Sane u bilo koje doba dana.

Komentiraj...
Vidi sve komentare