To je to što me zanima!

Khabib kako? Objasnio je kako se izgovara famozno prezime...

UFC-ov prvak u lakoj kategoriji Khabib Nurmagomedov (31) priprema se u zatvorenoj dvorani za borbu protiv Tonyja Fergusona (35). Većina ga pamti po imenu, a davno je objasnio kako se izgovara njegovo prezime
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: 'Ajmo svi van osim njega! U tu dvoranu smije ući samo Khabib

Nurmagomedov, kako piše, tako i pročitaš. Ili ipak ne. Famozno poduže prezime UFC-ovog neporaženog prvaka u lakoj kategoriji Khabiba Nurmagomedova (31) jedan je od razloga zašto ga ljudi jednostavno zovu - Habib. Trebao bi ući u oktogon 18. travnja protiv Tonyja Fergusona (31), ali pitanje je hoće li se ta borba održati.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Još je prije dvije godine za Daniela Cormiera i Fox Sports borac iz Dagestana objasnio kako se točno izgovara njegovo puno ime i prezime. I nije onako kako su ga mnogi čitali.

- Habib Abdulmanapavič Nur-mo-ha-ma-dov - rekao je tada Khabib, a Daniel Cormier se našalio: 

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

JE LI MOGUĆE?! Neće valjda i peti put odgoditi meč: Tony i Khabib u Dubaiju?

- Habib, ovo je već freestyle. 

Podsjetimo, borba za pojas lake kategorije UFC-a trebao bi se održati 18. travnja na zasad još nepoznatoj lokaciji zbog velikih problema koje u svijetu uzrokuje koronavirus. Spominjao se odlazak u Dubai u Ujedinjene Arapske Emirate, a predsjednik UFC-a Dana White rekao je kako će napraviti sve da se ta borba održi. 

Dogodi li se nova odgoda, bio bi to peti put da ovi borci neće ući u oktogon nakon što je njihova borba zakazana. Brojni fanovi slobodne borbe počeli su se pitati hoće li se ikad održati borba jer im možda jednostavno nije suđeno. A možda se i dogodi, 18. travnja. Možemo samo čekati...

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Khabib: S Fergusonom se želim boriti u džungli u Zairu, kao Ali

Idi na 24sata

Komentari 8

  • bedak11 23.03.2020.

    Zasto u clanku sad pise Khabib kad inace inzistirate da se rijeci koje su u originalu na drugom pismu pisu onako kako se čitaju? Zasto ne pise Habib?

  • EchteLiebe 23.03.2020.

    Fenomenalan članak

Komentiraj...
Vidi sve komentare