Obavijesti

Sport

Komentari 5

Neće valjda i peti put odgoditi meč: Tony i Khabib u Dubaiju?

Neće valjda i peti put odgoditi meč: Tony i Khabib u Dubaiju?
2

Khabib Nurmagomedov (31) i Tony Ferguson (36) trebali bi ući u oktogon 18. travnja na zasad nepoznatoj lokaciji. Nije poznato hoće li se borba uopće održati, a dođe li do toga, bilo bi to peto otkazivanje ovog meča

VIDEO

Možda im jednostavno nije suđeno. Misao je to ljubitelja 'modernih gladijatora' iz oktogona nakon što bi se borba između Khabiba Nurmagomedova (31) i Tonyja Fergusona (36) za pojas lake kategorije mogla odgoditi i po peti puta. Svaki od boraca po dva je puta otkazivao borbu, a na društvenim mrežama je nakon dogovorene pete borbe počela zezancija kako bi se tko zna što moglo sad ispriječiti, možda svemir.

Dana popustio: UFC staje, ali borbe Khabiba i Tonyja će biti
Dana popustio: UFC staje, ali borbe Khabiba i Tonyja će biti

I moguće da se ispriječilo. Tad nitko nije ni slutio kako bi korona virus mogao prerasti u pandemiju i stopirati sportska natjecanja u cijelome svijetu. No, predsjednik UFC-a Dana White ističe kako će napraviti sve da se borba za pojas prvaka lake kategorije održi na zakazani datum unatoč svim problemima. 

- Bez publike, najvjerojatnije i izvan SAD-a, ali borba će se održati. Tri događaja su otkazana, ali Tony i Khabib će se boriti - poslao je jasnu poruku 'gazda' najjače svjetske organizacije slobodne borbe.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pokretanje videa...

00:48

Za ruske je medije progovorio Khabibov otac Abdulmanap koji je moguće otkrio i novu destinaciju borbe.

- Khabib se osjeća sjajno i sve ide prema planu. Nije uplašen oko virusa jer svi smo mi smrtnici. Nastup bez gledatelja? Volim gledatelje, no mislim kako bez njih zapravo sve bude još bolje. Sve se čini kako će borba biti u Dubaiju, lakše se boriti protiv bolesti kad je vruća klima. Isto tako, mislim da su Emirati spremni isplatiti UFC na najlakši i najbrži način. Abu Dhabi je također opcija, a Dana White se slaže s tim. Ne mogu vam to potvrditi, no postoji jako velika šansa da se dogodi upravo to - zaključio je.

Khabib je u Emiratima pobijedio Dustina Poiriera u svojoj posljednjoj borbi pa bi se tako mogao vratiti 'na mjesto zločina'. U Emiratima je dosad zabilježeno 98 slučajeva zaraze korona virusom, a 28 ljudi je izliječeno. Bilo kako bilo, datum još uvijek stoji, a to je 18. travnja. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu