To je to što me zanima!

Khabibovu prijetnju Macronu lajkom podržao niz nogometaša

Kontroverznu Khabibovu objavu, lajkao je Presnel Kimpembe, branič PSG-a i osvajač naslova svjetskog prvaka s francuskom reprezentacijom, a njegov potez naišao je na oštru osudu
Vidi originalni članak

Nakon izjave predsjednika Francuske o terorističkim napadima koji su se dogodili u predgrađu Pariza i Nici, Khabib Nurmagomedov (32) je na svom Instagram profilu objavio fotografiju Emmanuela Macrona s otiskom cipele preko njegovog lica i napisao: 

"Neka Uzvišeni unakazi lice ovog stvorenja i njegovih sljedbenika koji pod sloganom slobode govora vrijeđaju osjećaje više od jedne i pol milijarde muslimana. Neka ih Uzvišeni ponizi u ovom i budućem životu. Alah je brz i vidjet ćete"

POGLEDAJTE VIDEO: FNC Amaterska liga 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sve je počelo stravičnim ubojstvom profesora Samuela Pattyja kojeg je osamnaestogodišnjak čečenskog podrijetla dekapitirao, a policija ga je ustrijelila samo nekoliko minuta kasnije. 

GLAS RAZUMA Politička aktivistica odgovorila Khabibu nakon bizarne objave

Patty je svojim učenicima pokazivao karikature proroka Muhameda, u sklopu poduke o slobodi izražavanja, i time je razljutio nekolicinu roditelja muslimanske djece koja žive prema uvjerenju da je bilo kakvo prikazivanje proroka bogohulno. 

Nekoliko dana kasnije, uslijedio je još jedan šokantan napad, kada je 21-godišnji Tunižanin u Nici odrubio glavu jednoj ženi i ubio još dvoje ljudi. 

NURMAGOMEDOV JE LJUT Bijesni Khabib napao Macrona: Objavio šokantnu fotografiju

Macron se nakon stravičnih događaja obratio naciji rekavši da svatko u Francuskoj ima pravo na slobodu izražavanja i kako se to neće mijenjati. 

- Francuska je pod napadom islamista, ali neće odustati od svojih vrijednosti - rekao je predsjednik Francuske.

Kontroverznu objavu Khabiba Nurmagomedova, lajkao je Presnel Kimpembe (25), branič PSG-a i osvajač naslova svjetskog prvaka s francuskom reprezentacijom, a taj njegov potez naišao je na oštru osudu u Francuskoj.

MACRON ŽELI SMIRIVANJE STANJA 'Zagovaram slobodu pisanja, mišljenja i crtanja u Francuskoj'

Francuski reprezentativac shvatio je što je napravio pa se putem Twitter profila ispričao porukom:

"Bavim se sportom, a ne politikom. Ja ne govorim ruski. Najoštrije osuđujem terorizam, sve oblike nasilja bez rezerve i sve smrdljive pokušaje manipulacije"

Osim Kimpembea, Khabibovu objavu lajkali su i bivši francuski reprezentativci Benzema, Sakho, Bakayoko, Faty, bosanskohercegovački reprezentativac Pjanić, Alžirac Atal..
 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • 03.11.2020.

    ....možda ne bi bilo loše kolonijama vratiti oteto.....što arapski spemenici kulture rade po londonskim, pariškim muzejima....vrati lovu Makron....vrati Libiji njihovu lovu i dug za naftu....

  • realan5 01.11.2020.

    balije se ujedinile

  • dusansk 01.11.2020.

    A kad 24 sata objavi istu tu sliku ..... sta je onda to?

Komentiraj...
Vidi sve komentare