To je to što me zanima!

Ponos Katalonije! Mala Girona sredila je veliki Real Madrid...

Luka Modrić dobio je žuti karton u 45. minuti zbog zakašnjelog starta. Real je otišao na poluvrijeme s minimalnom prednošću, ali igrom nisu pokazali previše što im se osvetilo u drugom poluvremenu
Vidi originalni članak

Real Madrid izgubio je kod Girone 2-1 i tako ostao na osam bodova zaostatka za Barcelonom poslije deset odigranih kola La Lige. U srcu Katalonije prvaci Europe doživjeli su svoj drugi prvenstveni poraz...

Domaćini su dobro ušli u utakmicu i u prvih 10 minuta su imali veći posjed lopte i tražili priliku za gol. Girona dolazi do prve prilike kada u 12. minuti nakon lijepog prodora Pablo Maffeo sjajno puca s vrha šesnaesterca ali pogađa lijevu stativu od koje se lopta odbija igračima kraljevskog kluba koji rade brzu kontru iz koje Ronaldo sa šesnaest metara s lijeve strane jako puca, ali brani Bono nakon čega se lopta odbija do Isca koji lagano zabija za vodstvo Real Madrida.

Gosti su nakon gola preuzeli inicijativu i Cristiano Ronaldo u 26. minuti dolazi u veliku priliku kada je išao jedan na jedan s Bonom ali odlučio je pucati snažno po sredini gola na što je golman domaćih bio spreman. 

U 36. minuti Portu koji je cijelu utakmicu zadavao glavobolju Realovim igračima puca s 11 -tak metara i pogađa stativu. Protiv Reala momčadi u La Ligi su pogodili najviše stativi, čak njih devet.

Luka Modrić dobio je žuti karton u 45. minuti zbog zakašnjelog starta. Real je otišao na poluvrijeme s minimalnom prednošću, ali igrom nisu pokazali previše.

Na prvu priliku u drugom poluvremenu se čekalo 51. minute kada Karim Benzema puca glavom s 11 metara, ali obrambeni igrač mu blokira udarac.

U 54. minuti Portu je promiješao igrače Reala i na vrhu šesnaesterca mu je loptu uspio izbiti Casemiro, ali se odbila samo do Stuanija koji lijepom varkom izbacuje dvojicu braniča kraljevskog kluba i zabija za izjednačenja.

Nakon samo četiri minute Girona preokreće rezultat. Stuani je primio loptu na lijevoj strani na nekih sedam metara i pucao u bliži kut, ali Casilla je bio spreman i dobro je obranio, ali na nesreću Reala lopta se odbila na drugu stranu do Maffeoa koji puca, a Portu s jednog metra petom skreće loptu u gol. U Madridu će biti ljuti, jer čini se da je Portu bio u zaleđu. 

>>GOL POGLEDAJTE OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 131

  • cashek10 30.10.2017.

    više velika girona, a real manji od makovog zrna

  • cashek10 30.10.2017.

    opet prelagano za barcu, tak su ko dinamo u hrvatskoj ligi ili juve dosad u italiji i bayern u njemačkoj. ali tamo se sve mijenja, ali barca i dalje prelagano. sad vjerujem u osmini finala realu treba sudit 2 penala do 30.min 1 dvoboja

  • Pao i ustao. 29.10.2017.

    Mislim da se niko nije obogatio bez prevare pa tako ni real madrid i manchester united koji su istim rezultatom izgubili utakmice od ekipa koje nikad prije nisu igrali u prvoj ligi real i manu su 2 najbogatija kluba,i nikom nista,kao nista sumnjivo u tim porazima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare