To je to što me zanima!

King: Luka Modrić i Rafael Van der Vaart su briljantni

"Njih bi dvojica mogli biti briljantni. Vidio sam kako surađuju na treningu, teško im je oduzeti loptu. Tako su mali, ali njihov je dodir lopte tako dobar"
Vidi originalni članak

Rijetko prođe dan da netko gomilom pohvala ne zasipa hrvatskog nogometaša i člana Tottenhama Luku Modrića. Posljednji u nizu je njegov klupski suigrač Ledley King. U intervjuu za London Evening Standard 29-godišnji branič se osvrnuo i na kvalitetu koju Spursi imaju u veznom redu, ponajprije zahvaljujući Modriću i nizozemskoj zvijezdi Rafaelu van der Vaartu koji je u posljednjim trenucima prijelaznog roka stigao iz Real Madrida. London Evening Standard piše kako bi spomenuti dvojac mogao prisiliti na patnju mnoge obrane kad ih menadžer Harry Redknapp u potpunosti uigra i kad im pronađe najbolje pozicije uza međusobnu suradnju. S time se slaže i King.
- Njih bi dvojica mogli biti briljantni. Vidio sam ih kako surađuju na treningu, teško im je oduzeti loptu. Tako su mali, ali njihov je dodir lopte tako dobar. Oni su jednostavno briljantni igrači - kazao je King i zaključio:
- Što više budu igrali zajedno, bit će bolji. Mogu otvoriti svaku obranu, a imamo i napadača koji to mogu iskoristiti.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • plavocrni 01.10.2010.

    *** Izbrisano zbog privatnih poruka *** Admin

  • nogometas05 01.10.2010.

    Da je Modric toliko dobar onda ne bi Van der Vaart preuzeo ama bas sve konce igre u svoje noge,ne bi pucao penal,izvodio sve prekide i ne bi zabio vec nekoliko golova...

  • baka22 01.10.2010.

    @nogometas05 eto modric ce pucat penale i slobodnjake,modric sve ima osim suta,pa ni u repki ne puca nasoj a glavni je igrac

Komentiraj...
Vidi sve komentare