To je to što me zanima!

Kirurg je otkrio: Petra Kvitova neće moći igrati šest mjeseci

Kad je riječ o pritisku na ruku koji zahtjeva natjecateljski meč, tad će oporavak trajati oko šest mjeseci, kazao je dr. Radek Kebrle, koji je operirao Kvitovi prste lijeve ruke s kojom drži reket
Vidi originalni članak

Češka tenisačica Petra Kvitova neće moći nastupati oko šest mjeseci nakon operacije šake koja joj je ozlijeđena prilikom provale u njezin stan, izjavio je kirurg koji ju je operirao.

Dvostruku osvjačicu Wimbledona nožem je porezao provalnik koji joj je upao u stan u Pragu, a Kvitova je sretna što je uopće živa. Operirali su je četiri sata.

- Kad je riječ o pritisku na ruku koji zahtjeva natjecateljski meč, tad će oporavak trajati oko šest mjeseci - kazao je dr. Radek Kebrle, koji je operirao Kvitovi svih pet prstiju lijeve ruke s kojom drži reket.

- Hvala vam svima na podršci. Kao što ste čuli, danas sam napadnuta nožem u svom stanu. U pokušaju da se obranim zadobila sam teške ozljede lijeve ruke. Potresena sam, ali sretna što sam živa. Ozljeda je teška i moram ići specijalistu. Snažna sam i borit ću se s ovim. Još jednom svima hvala - napisala je Kvitova na Twitteru.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 22.12.2016.

    Nek je ona ziva... makar ne igrala nikad vise

  • Dr.Mr.Sc.Imc 22.12.2016.

    Ruzna al bi je ..... ,dobra je Petra

  • 22.12.2016.

    neka igra desnom rukom, ima tu sposobnost, iako joj je jaca lijeva, ali solidno igra desnom...

Komentiraj...
Vidi sve komentare