To je to što me zanima!

'Svi će me sad napasti... Protiv Slovaka će u Rijeci biti potop!'

Vjerojatno će sad svi navijači mene napasti, ali nisam kriva, samo prenosim atmosferske prilike. Ajmo reći ovako - kiša će potopiti Rujevicu, a Hrvatska će potopiti Slovačku i sve smo riješili, haha, kaže Vlašić
Vidi originalni članak

Rijeku je u četvrtak zaobišla kiša. Barem nakratko. Naime, već danas i za vikend očekuje se puno padalina. Kiša bi mogla potopiti travnjak na Rujevici, tvrdi Danijela Vlašić iz Pomorskog meteorološkog centra Rijeka, koja je ovih dana vrlo tražena zbog utakmice Hrvatske i Slovačke.

- Preduhitrilo vas je već puno navijača, svi žele čuti dobru prognozu, ali na njihovu žalost morala sam ih razočarati, kao i sve one koji se budu dalje raspitivali. U subotu se u vremenu odigravanja utakmice na Rujevici očekuje intenzivna kiša koja će se od sredine dana prema večeri pojačavati - kaže Danijela Vlašić, a prenosi Novi list.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

I SJ. KOREJI VIŠE NEGO NAMA!? HNS u eri Luke Modrića može zaraditi i do 100 milijuna eura!

- Obilna kiša u vidu jednog dobrog pljuska zahvatit će područje Istre, Ćićarije, Matulje i zaleđa dok će Rijeka biti na granici između umjerene i jake kiše. Inače, u proteklom je razdoblju u Rijeci palo jako puno kiše, od početka studenoga čak 240 litara. Tek smo na pola mjeseca, a do kraja će biti još puno obilne kiše što znači da će brojke biti vrlo izražene.

ODLUČNI IVAN RAKITIĆ: Da nisam na razini, pa prvi bih otišao! Borit ću se sve do kraja IDEALNI 'VATRENI' Ja sam Cro-čudovište: Imam Lukin dribling, Oršićev sprint...

Za kraj je meteorologinja simpatično zaključila:

- Joooj, vjerojatno će sad svi navijači mene napasti, ali nisam ja kriva, ja samo prenosim atmosferske prilike. Ajmo reći ovako: kiša će potopiti Rujevicu, a Hrvatska će potopiti Slovačku i sve smo riješili, ha, ha, ha... - zaključila je Danijela Vlašić.

Na sreću, Rujevica kotira kao stadion s ponajboljom drenažom u Hrvatskoj. Kiša ne bi trebala biti problem, iako će travnjak biti jako brz. Trebalo bi to odgovarati našim igračima koji su ipak nešto tehnički potkovaniji od Slovaka.

 

POSLUŠAJTE NOGOMETNU HIMNU 'MOJA CROATIA':

Idi na 24sata

Komentari 26

  • Blue Star 15.11.2019.

    Bilo kako bilo Stevanović ( FARE ) će već nać nešto da izbije koji euro savezu 😂

  • kirbi78 15.11.2019.

    Kiša pada u cijeloj HR, a Rujevica ima sigurno najbolji travnjak

  • r.u.m. 15.11.2019.

    Kad sam pročitao naslov prvo mi je Kolinda bila na pameti da je to njena izjava a ne metereologinje. Vjerujem da če Armada poslati poruku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare