Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
27 komentara

Ja sam Cro-čudovište: Imam Lukin dribling, Oršićev sprint...

Oršić je 'Messi za siromašne', ima bolji udarac iz daljine od Neymara, brzinu 95, te jačinu šuta 92. Po završnici (85) čak je ispred Hazarda. Kad bismo spojili sve najbolje elemente naših igrača, dobili bismo ovog Supervatrenog!

Foto: 24sata/Grafika
27 komentara

Mislav Oršić ušao je u momčad tjedna EA Sportsa na videoigri Fifa 20 nakon blistavih partija protiv Šahtara i Rijeke. I vlasnik je pojačane kartice.

Sad razorni dinamovac za fanove te popularne igre košta više nego Luka Modrić! Luka 50.000 novčića, a Mislav 80.000!

Već se po mnogim forumima počelo spominjati da će Mislav postati omiljeni igrač koji će ulaziti s klupe, a zovu ga i “Messi za siromašne”.

Jedan je od najboljih igrača s ukupnom ocjenom 82 u povijesti igre, a ocjena od 91 za udarce iz daljine (bolji od Neymara!), uz brzinu 95 (od 100) te jačinu šuta 92. Po završnici (85) čak je ispred Edena Hazarda, kao i po okretnosti, koja mu je ocijenjena čak s 98 (Hazard 95). Ali Oršić ima “samo” 3 od 5 zvjezdica u vještinama s loptom, pa neće moći iskoristiti sve “finte” koje Fifa pruža. Na Ultimate Teamu moguće ga je dobiti samo ovaj tjedan, a nakon toga cijena međusobne prodaje vjerojatno će mu još više porasti.

BOLJI OD HAZARDA I NEYMARA Razbijat će se džojstici: Oršić dobio čudesnu karticu na Fifi!

Najbolje ocijenjeni hrvatski nogometaš i dalje je Modrić (90), ispred Rakitića (86), Perišića (84), Kramarića (83), a Oršić vrijedi 82, kao i Kovačić i Ćorluka.

Bruno Petković najsnažniji je hrvatski igrač (slijede Ćaleta-Car, Rebić, Santini, Pavlović, Ćorluka, Benković...), iako istu ukupnu ocjenu (74) ima i - Damir Kreilach!? A treći najbrži hrvatski igrač, nakon Oršića i Rebića, je Dino Kovačec iz Tirola.
Luka je najbolji dribler i ima najbolju kontrolu lopte, a najveću ocjenu za vještinu dobio je Kramarić, iza kojeg slijede Brekalo, Marin, Kovačić i Majer.

 

Najbolje slabijom nogom igra Perišić (iza njega su Moro i Livaja), najjači udarac nakon Oršića imaju Rebić, Rakitić i Perišić, a najbolji dodavači su, očekivano, Modrić, Rakitić i Kovačić. A kad bismo spojili sve najbolje elemente naših igrača, dobili bismo ovog Supervatrenog!

Foto: 24sata/Grafika

Naši partneri pišu
Message