To je to što me zanima!

Kladioničar na Serenu uložio 150.000 €, a izgubila set i 5-1!

S. Williams ispala je već u 1. kolu Roland Garrosa. Imala je set i 5-1 u tie-breaku drugog uz servis, ali nije bilo dovoljno protiv Razzano koja je šokirala i kladioničara
Vidi originalni članak

Prvi set Serena Williams je dobila, a u tie-breaku drugog imala je vodstvo od 5-1 uz jedan servis protiv Virginie Razzano. Dovoljno da koeficijent na klađenje uživo bude 1.01, a da kladioničar, očito bogataš, u jednoj europskoj kladionici na listić (nema manipulativnih troškova) stavi 150.000 eura! Kakva je to pogreška bila! 

Domaća tenisačica i 111. igračica svijeta preokrenula je meč potpuno. Osvojila je drugi set, a u trećem povela 5-0! No, Serena je osvojila tri uzastopna gema i skoro se vratila u igru. Razzano je servirala za meč, a činilo se kako ima problema s nogom. Ipak, nekako je uspjela iskoristiti osmu meč loptu nakon ukupno tri sata i tri minute igre! 

Tako je iz turnira izbacila petu tenisačicu svijeta i možda najvećeg favorita ovogodišnjeg Roland Garrosa već u 1. kolu.

- Nisam bila opterećena. U tenisu i u životu nisam imala baš puno sreće, ali ovo je za mene vrlo sretan dan - izjavila je odmah na terenu nakon meča Razzano.

Pobjeda puno znači Virginiji jer joj je u ovo doba prije godinu dana preminuo zaručnik, ujedno i trener...

Idi na 24sata

Komentari 77

  • radislav 30.03.2013.

    dojava bila xaxaxaxaxaxa

  • bokicar 30.05.2012.

    ne vjerujem da je namjestaljka....a ako zelis zaraditi na kladi treba puno ulozit....drugacije moze dobiti samo ako te posere.....ako je mec bio namjesten bio je prije pocetka a ne nakon uplate od 150 tisuca ojroa!!! da boli boli....puno je to love.....al ko voli nek izvoli.......

  • kozaribok 30.05.2012.

    Ovo je burek dana po meni

Komentiraj...
Vidi sve komentare