To je to što me zanima!

Klasnić poručio Rijeci i Armadi: Nikada vas neću zaboraviti...

Rijeka i Armada dobile su poruku od hrvatske nogometne legende. Ivan Klasnić objavio je post na Instagramu u kojemu je poručio da je i on večeras uz hrvatskog predstavnika u Europi...
Vidi originalni članak

Nogometaši Rijeke od 20. 45 igraju uzvratnu utakmicu trećeg pretkola Europske lige protiv Aberdeena na gostujućem terenu. Momčad Igora Bišćana u Škotsku je stigla s prednošću od 2-0, međutim svjesni su Riječani da se ne smiju opustiti, što je potvrdio i sam Bišćan prije puta, a osim njega, i igrači Rijeke žele hladne glave, bez euforije ući u uzvratnu utakmicu.

RIJEČANI STIGLI U ŠKOTSKU 'U utakmici nećemo misliti o prednosti, čekamo gol šanse'

Poruke podrške pristižu s raznih strana, a jedna od njih stigla je i od Ivana Klasnića, legendarnog "vatrenog". Naime, nekadašnji napadač nije zaboravio kakvu su mu podršku Riječani pružili dok se borio sa zdravstvenim problemima.

ODGOVORILI NA TUŽBU UEFI Rijeka: Škotski navijači bili su pijani i razbili su nam autobus

- Ako zatreba srce ću dati. Ivane, Armada je uz tebe - pisalo je 2007. godine na Kantridi u prijateljskoj utakmici Hrvatske i Norveške tada na transparentu Armade, a Klasnić se prisjetio njihove podrške uoči uzvratne utakmice Europa lige:

- Nikada to neću zaboraviti. Ja sam večeras uz vas! Sretno momci! - poručio im je danas Ivan preko Instagrama.

Klasnić je te godine zatajio bubreg i imao je prvu transplantaciju, a cijela Hrvatska je tada bila uz njega, kao i Riječani. Ivan je to sve zapamtio i zahvalio se Rijeci koja brani kod Aberdeena prednost od 2-0 iz prve utakmice.

- Rezultat 2-0 je dosta povoljan za nas, ali svjesni smo da nas u Aberdeenu čeka drugačija utakmica. Oni će nas stisnuti i pokušati dati gol što prije. Moramo biti spremni obraniti se na početku i poslije odvesti utakmicu u našem smjeru - rekao je Roberto Punčec uoči polaska za Aberdeen.

RAZOČARALA IH RUJEVICA Aberdeen tuži Rijeku: Navijači su ljutiti zbog kaveza i toaleta

- Aberdeen će napasti, vjerujem da će biti prilike da ugrozimo gol i iskoristimo njihovu ofenzivu i da se otvori prostor za našu igru. Pokazali smo u prvoj utakmici da se možemo i fizički nositi s njima, vjerujem da kada spustimo loptu na travnjak da će nam biti lakše igrati - ustvrdio je Tibor Halilović za službenu klupsku stranicu.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • dsmilja1 15.08.2019.

    Ajmo Rijekaaa

  • lelazlata 15.08.2019.

    i mi iz Zagreba smo uz vas sretno riječani pokažite srce za našeg Ivana

  • Dolder 15.08.2019.

    Moj Dinamo dalje otisao,to zelim i Rijeci!

Komentiraj...
Vidi sve komentare