To je to što me zanima!

Kličko završio karijeru: Narod me treba, okrećem se politici

Osjećam da me narod treba i to mi je glavni fokus, rekao je Kličko, koji predvodi demonstracije u Ukrajini. Stariji brat Kličko boksao se 17 godina, 45 puta pobijedio
Vidi originalni članak

Vitalij Kličko završio je boksačku karijeru u 43. godini! Posljednji put branio je pojas prije 15 mjeseci i morao je uskoro u ring, ali se odlučio u potpunosti okrenuti politici.

S obzirom na to da je Vitalij prvak po WBC-u, odrekao se pojasa, ali ga je ta organizacija proglasila umirovljenim prvakom što znači da može izazvati novog u bilo kojem trenutku, ako se odluči vratiti u boks.

- Osjećam da me moj narod treba i to mi je glavni fokus - rekao je Kličko, koji predvodi demonstracije u Ukrajini.

Bore se protiv aktualne vlasti koja je sklona Rusiji, dok oni žele zaokret prema Europskoj uniji. Na ulicama su stotine tisuće ljudi, a Vitalij želi prijevremene izbore na kojima će se kandidirati za predsjednika.

Stariji brat Kličko boksao se dugih 17 godina, 45 puta je pobijedio, od čeka 41 nokautom, a izgubio je samo dvaput. Drugi put ga je dobio Lennox Lewis 2003. godine i to prekidom zbog ozljede oka iako je na sudačkim karticama Ukrajinac bio bolji za nijansu.

Idi na 24sata

Komentari 117

  • vega65 18.12.2013.

    Di će boksač nego u politiku konju bez pameti

  • redeye66 17.12.2013.

    ajde nek je zavrsio karijeru,jos da i brat ode pa cu napokon moc opet gledat boksački meč da ne zaspem :)

  • ko od brda odvaljen 17.12.2013.

    Kakav god stil imao,u ovo vrijeme je bio izvrstan.Vidjet ćemo kakav će biti političar...

Komentiraj...
Vidi sve komentare