To je to što me zanima!

'Klinci žele biti napadači i davati golove sve dok ne vide Modrića'

Luka je odigrao odličnu utakmicu onda kad je to najviše trebalo i još jednom pokazao upravi kluba sa Santiago Bernabeua da griješi što mu još uvijek nisu produžili ugovor
Vidi originalni članak

Real Madrid pobijedio je u posljednjem kolu grupne faze Lige prvaka Borussiju Mönchengladbach (2-0) i završio natjecanje po grupama na prvom mjesto usprkos činjenici da im je do posljednje utakmice opasno 'visio' prolaz. 

POGLEDAJTE VIDEO: Životna priča Luke Modrića

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ponovno je najbolji na terenu bio nitko drugi nego Luka Modrić (35). 'Desetka' Reala prezentirala je još jednu fenomenalnu predstavu onda kada je to najviše trebalo, a kvaliteta njegove igre nije prošla 'ispod radara' španjolskim medijima koji su ga ponovno vidjeli kao igrača utakmice.

REAL - BORUSSIA M. 2-0 Modriću poništili gol, Benzema zabio dva: Real prvi, Inter ispao

Pogodio je i stativu, a tri minute kasnije i zabio gol koji je, nažalost, poništen zbog nedozvoljene pozicije jednog od igrača Reala u početku akcije.

- Svi klinci žele biti napadači i zabijati golove dok ne vide prvo poluvrijeme poput onog koje je odigrao hrvatski čarobnjak i predomisle se. Predstava organizacije, mozga, distribucije, prisustva... predstava nogometa. Golman Sommer i vratnica oduzeli su mu jedan gol, Varaneovo zaleđe drugi, ali nije ni važno. Ovog tjedna 89 posto naših čitatelja podržalo je novi ugovor za njega. Ako ih pitate večeras, bilo bi ih 100 posto. 10/10 - piše AS.

ŽDRIJEB 14. PROSINCA Gotova grupna faza: Poznati svi sudionici 1/8 finala Lige prvaka

Dvostruki strijelac Karim Benzema, kao i asistent Lucas Vasquez i Lukin kolega iz veznog reda, Toni Kroos, dobili su ocjenu devet. 

Modrić je, kao i uvijek, stavljao momčad ispred sebe pa je tako na Instagramu objavio sliku s opisom "Velika momčad". 

Zizou definitivno može odahnuti jer mu se stolica opasno 'tresla' nakon poraza od Šahtara i Alavesa, ali pobjedama nad Sevillom i Borussiom stabilizirao je momčad, a tko zna, možda je baš ova utakmica bila 'prekretnica' sezone.

ČESTITAO ROĐENDAN Modrić objavio fotku s majkom, fanovi u šoku: 'Kao jaje jajetu'

POGLEDAJTE VIDEO:

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Samarsa 10.12.2020.

    Luka ovu sezonu igra odlično, nafam se da se neće umoriti do ljeta, ukoliko uopće bude EP.

  • biberrr 10.12.2020.

    Fantastični Luka i Benzema su obilježili ovu utakmicu,ali i cijeli Real odličan,moglo je to završiti i sa 5+ razlike.Dojmljiva predstava kraljeva!

  • johnny001122 10.12.2020.

    Gledao sam utakmicu. Bio je dobar, ali nije bio nista bolji od ostalih. Benzema, Rodrygo pa i Kroos su odigrali bolje. Pogledajte statistiku Kroosa i sve ce vam biti jasno. Modric je dobar igrac ali uvijek neko pretjerivanje oko njega.

Komentiraj...
Vidi sve komentare