Obavijesti

Sport

Komentari 120

Modriću poništili gol, Benzema zabio dva: Real prvi, Inter ispao

Modriću poništili gol, Benzema zabio dva: Real prvi, Inter ispao

Odlični Karim Benzema je s dva slična gola donio vrijednu pobjedu Realu koji s prvog mjesta odlazi u playoff Lige prvaka. Naš Luka Modrić pogodio je stativu te zabio, ali je gol poništen zbog ranijeg zaleđa

Real Madrid je bio u, za njih, čudnoj situaciji, u zadnjem kolu grupne faze Lige prvaka, ali pobjedom (2-0) osigurali su ne samo prolazak u doigravanje, već i prvo mjesto u skupini B. Na kraju ispred današnjih protivnika, Borussije Mönchengladbach, koji su zahvaljujući remiju Intera i Šahtara (0-0) prošli dalje kao drugoplasirani, dok će Ukrajinci u EL, a Talijani u - Italiju.

Champions League - Group B - Real Madrid v Borussia Moenchengladbach

Od prve je minute Real zagospodario terenom, dok su se gosti povukli i čekali svoju priliku. Ali 'hladan tuš' stigao im je već u devetoj minuti kad je nakon ubačaja Lucasa s desne strane glavom zabio Karim Benzema. A imali su gosti veliku priliku u 25. minuti kad je Plea sam došao ispred Courtoisa, odlučio ga je prebaciti i uspio, ali nije uspio pogoditi gol. 

Champions League - Group B - Real Madrid v Borussia Moenchengladbach

Kazna je stigla već u 32. minuti, a gol ne treba previše opisivati već samo u opisu prvog gola zamijenite Lucara za Rodryga i dobili ste drugi golNa odmoru su gosti vjerojatno saznali da je u Italiji još uvijek izjednačeno i očito se nadali da će tako ostati do kraja. Sommer ih je nekoliko puta izvukao, a na kraju su dočekali i prolaz jer je utakmica u Italiji završila neodlučeno.

Champions League - Group B - Real Madrid v Borussia Moenchengladbach

Valja spomenuti i kako je kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić pogodio stativu i zabio gol u prvom poluvremenu, ali suci su poništili gol zbog prijašnjeg zaleđa. Luka je odigrao cijelu utakmicu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
LIGA PRVAKA 21:00 , STADION ALFREDO DI STEFANO, MADRID
Real Madrid
9' Benzema, 32' Benzema
2 : 0
Borussia M.
Sortiranje događaja
KRAJ

Kraj je u Madridu, Real prošao s prvog mjesta!

85'

Trener gostiju radi tri zamjene. Ulaze Wolf, Hermann i Benes, a izašli su Kramer, Stindl i Thuram.

74'

Zidane radi zamjene - izlaze Rodrygo i Vinicius, a ušli su Arribas i Asensio.

69'

Rodrygo i Modrić napravili su kratko dodavanje, a onda je Rodrygo solidno pucao, ali otišlo je to pokraj gola. Nije imao sreće krilni napadač Reala, a Sommer je bio na još jednom iskušenju.

63'

Pokušao je Kroos opet izvan šesnaesterca, ali odlično je paradom izvukao Sommer! Lijepo je to obranio golman gostiju!

Komentari 120