To je to što me zanima!

Ključna utakmica za 'kauboje': Evo gdje gledati rukometnu poslasticu Hrvatska - Srbija

Ako danas izgubimo, opraštamo se od natjecanja već u prvoj fazi. No, mi smo favoriti što danas izabranici Hrvoja Horvata moraju dokazati i na terenu
Vidi originalni članak

Večeras od 20.30 Hrvatska i Srbija u Pick Areni u Szegedu igraju utakmicu 2. kola rukometnog Europskog prvenstva uz prijenos na RTL-u.

POGLEDAJTE VIDEO: Reakcije navijača nakon poraza od Francuske

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ako danas izgubimo, opraštamo se od natjecanja već u prvoj fazi. No, mi smo favoriti što danas izabranici Hrvoja Horvata moraju dokazati i na terenu. Nadalje, Hrvatska će morati ganjati pobjedu od najmanje šest razlike kako nam u zadnjem Francuzi ne bi smjestili, kao što su napravili u Montpellieru u kvalifikacijama za OI u Tokiju. Tada su Francuzi imali +7 na poluvremenu protiv Portugala, da bi u nastavku utakmice poklanjali lopte Portugalcima koji su golom dvije sekunde prije isteka vremena izborili Olimpijadu, a 'kauboje' ostavili u Hrvatskoj. Ili Francuska? Kako god, bilo bi odlično da u zadnjem kolu sami odlučujemo o prolasku.

- Znamo se jako dobro, nema tu nekih nepoznanica. Odlučivat će tko će biti psihički stabilniji i tko će biti mirniji. Mi radimo sve kako bi bili pravi - rekao je u najavi utakmice hrvatski izbornik.

VEČERAS: HRVATSKA - SRBIJA (20.30) Policija spremna za nerede, a mi za ‘francusku kuhinju'...

Jučer kasno navečer obradovale su nas informacije iz Szegeda! Luka Cindrić, koji je propustio utakmicu s Francuzima, dobio je negativan rezultat na PCR testiranju te bi trebao zaigrati danas protiv Srbije. Pitanje je, doduše, u kakvom je stanju, no srednji vanjski Barcelone morao bi odvesti kvalitetu naše igre na neku višu razinu.

S druge strane, loše su vijesti pozitivni testovi na Covid-19 Marka Mamića, Leona Šušnje i Lovre Mihića, dok je David Mandić suspendiran zbog zarađenog plavog kartona.

Sa Srbima smo odigrali deset utakmica, od čega tri prijateljske, a 'orlovi' su jedinu pobjedu u službenim utakmicama upisali na Europskom prvenstvu u Srbiji 2012.

- Očekuje nas veoma teška utakmica protiv Hrvatske, samim tim što je ovo balkanski derbi, ta utakmica uvijek ima neku posebnu draž, jer obje reprezentacije su veoma kvalitetne i sigurno će biti spektakl igrati sutra. Nadam se da ćemo uz dobru igru, kao i protiv Ukrajine doći do pozitivnog rezultata - rekao je srpski pivot Mijajlo Marsenić.

Podsjetimo, 'orlovi' su na otvaranju prvenstva slavili protiv Ukrajine s 31-23, dok su 'kauboji' izgubili od Francuza 27-22.

KOMPLETAN RASPORED Sve o rukometnom Euru: Tko, kad i gdje igra, koji su rezultati?

Hrvatska - Srbija (RTL, 20.30)

 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Magdalena R.Bajo 15.01.2022.

    Igraj moja 🇵🇾 ♥️ kad te vldim ja♥️…

  • Trump Jong Un 15.01.2022.

    Hoće li bit lasera jer Mađarska jednako blizu ?

  • Gradski procelnik 15.01.2022.

    ima ko info da narod ne pati. zasto ne igraju: Karacic, Maric,, Strlek i Sego - jedini nas vratar koji je i stanju skupiti preko 10 obrana?

Komentiraj...
Vidi sve komentare