To je to što me zanima!

Klopp: Ja nasljednik Josea? Morat ću to pitati Mourinha...

Morat ću pitati Josea Mourinha gdje će raditi iduće sezone. Ja ću i dalje biti trener Borussije Dortmund, osim ako se nešto drastično ne dogodi, rekao je Jürgen Klopp
Vidi originalni članak

Jürgen Klopp, trener Borussije Dortmund, tvrdi kako mu je čast što ga se spominje u kontekstu nasljednika Josea Mourinha na klupi Real Madrida, kluba protiv kojeg će Borussia igrati u polufinalu Lige prvaka.

- Morat ću pitati Josea Mourinha gdje će raditi iduće sezone. Ja ću i dalje biti trener Borussije Dortmund, osim ako se nešto drastično ne dogodi i vodstvo kluba me se poželi riješiti. Ukoliko se moje ime spominje u kontekstu mogućeg nasljednika Mourinha, ako on uopće odlazi, to je za mene čast. Bolje da se priča da Real Madrid želi Kloppa, nego da želi bilo koga osim Kloppa. Ali, ja ću i sljedeće sezone sigurno biti u Borussiji.

Na pitanje zna li kako zaustaviti Real, Klopp odgovara:

- Loša je vijest da trenutno razmišljam samo o Mainzu. Iskreno, nisam imao vremena razmišljati dublje o Real Madridu. No, reći ću vam dvije stvari. Činjenica da smo igrali protiv Reala u skupini je sasvim različitih karakteristika u odnosu na naše susrete u polufinalu. Tada oni nisu imali Marcela, kao i neke napadače. Sada će biti jači, ali i mi ćemo biti jači. Želimo uživati u ogledima s Real Madridom, ali želimo i odigrati snažno. Sam plasman u polufinale je za nas već nešto vrlo posebno.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • AnonYmouS- 19.04.2013.

    dobro je reko za Marcela :)

  • radislav 19.04.2013.

    ali u svoj toj prici murinjo ostaje uz ronalda,to su samo price da mo odlazi,uzme li real ligu prvaka,murinjo ostaje sve se stvari zaboravljaju lose!!!

  • mRspoljo 19.04.2013.

    Pada BVB protiv Reala <3

Komentiraj...
Vidi sve komentare