To je to što me zanima!

Klopp o snimci Salzburga iz svlačionice: Ja bih dao otkaz...

Da je netko snimao mene u svlačionici, odmah bih otišao iz kluba, jasno je poručio njemački strateg na pitanje što misli o videu trenera Salzburga iz svlačionice nakon što su na poluvremenu gubili 3-1 na Anfieldu...
Vidi originalni članak

Ne igramo prijateljsku utakmicu. Ovo vani je j***na Liga prvaka! - urlao je na svoje igrače u svlačionici Jesse Marsch, trener austrijskog Salzburga koji je na poluvremenu u utakmici 2. kola Lige prvaka gubio čak 3-1 protiv Liverpoola

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Koliko smo faula napravili? Možda dva? - upitao je svoje igrače pa nastavio s 'jezikovom juhom':

- Moramo igrati fizički afgresivnije. Moramo biti temeljitiji protiv Van Dijka. Igramo s previše respekta - rekao je Marsch. 

- Jesu li dobri? Jesu. Ali to ne znači da moramo biti dobri prema njima i ne boriti se. Moraju znati da smo tu, moraju nas osjetiti, moraju vidjeti da se j***no borimo  - povikao je trener austrijske momčadi. 

- O taktici ćemo pričati kada stanete na taj teren s više samopouzdanja i volje. Sada smo mi protiv njih. 'Ajmo j***no probuditi volju, borbu - zapovjedio je, a igrači su ga poslušali.

Gotovo su gosti napravili pravi spektakl na Anfieldu u srijedu. Povratkom na travnjak su 30 minuta prije kraja susreta igrači Salzburga došli do izjednačenja s dva postignuta gola. Ipak, Liverpool je imao još uvijek dovoljno snage ne dopustiti da im gosti otkinu bod. Salah se pobrinuo da sva tri boda ostanu na kontu europskih prvaka za pobjedu 4-3.

GOL-MAŠINA Život novog norveškog čuda: 'Pa on radi sve kao Cristiano'

BARCELONA - INTER 2-1 Spas u zadnji čas! Suarez je s dva gola donio pobjedu Barci...

Nakon što se na društvenim mrežama pojavio video Marscha iz svlačionice, oglasio se i trener "redsa", Jurgen Klopp.

- Da su mene snimali u takvoj situaciji, otišao bih iz kluba - kratko je poručio njemački stručnjak. 

Sudeći po temperamentu Nijemca na klupi engleskog kluba, vjerojatno niti taj video ne bi bio ništa manje emotivan, glasan i šokantan. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • NIKE 05.10.2019.

    Klopp je stop posto u pravu. Svlačionica je intimna stvar pojedine ekipe, i tiče se samo njih. Čovjek koji je snimao trebao bi snositi posljedice.

  • mudrac bez pameti 04.10.2019.

    E sad Jurgene i ti ga pretjeruješ, malo te iznenadilo da ima još stručnjaka poput tebe koji mogu i znaju voditi manje klubove.

  • dottie 04.10.2019.

    Simpatican je jer se trudi na njemackom, a onda nastavi na engleskom..I Zidanea su snimali pa nije dao otkaz..

Komentiraj...
Vidi sve komentare