To je to što me zanima!

Klopp u potrazi za stoperom: Diego Carlos je na listi želja...

Brazilac je u lipnju ove godine stigao u Sevillu iz Nantesa za 15 milijuna eura, a nakon svega šest mjeseci njegova je cijena skočila na 60 milijuna eura. Kloppu to nije puno, kada je "krizna" situacija...
Vidi originalni članak

Nakon što su Dejan Lovren, Joe Gomez i Joel Matip ispali iz stroja zbog ozljeda, menadžer europskog prvaka Liverpoola Jurgen Klopp krenuo je u potragu za još jednim obrambenim igračem.

Klopp je prije nekoliko dana vratio s posudbe iz Stuttgarta, 22-godišnjeg stopera Nathaniela Phillipsa, a sada želi iz Seville dovesti i Brazilca Diega Carlosa (26).

AMERIKANKE DRUGE Sportski novinari su odabrali: Liverpool najbolja ekipa 2019.

Brazilac je u lipnju ove godine stigao u Sevillu iz Nantesa za 15 milijuna eura, a nakon svega šest mjeseci njegova je cijena skočila na 60 milijuna eura.

Navodno je vodstvo Liverpoola već započelo pregovore sa Sevillom kako bi 26-godišnji Brazilac već u siječnju preselio na Anfield. Međutim, veliki interes za njegove usluge pokazali su i Manchester United, te Real Madrid koji u njemu vidi dugogodišnju zamjenu za kapetana Sergia Ramosa.

VIDEO: LIVERPOOL - WOLVES 1-0 Tako to rade šampioni! 'Redsi' slomili 'vukove', spasio ih VAR

Phillips je ove sezone u svim natjecanjima upisao 11 nastupa za Stuttgart, a u Liverpool se vraća s posudbe početkom siječnja i bit će spreman za nastup već protiv Evertona u FA Kupu, 5. siječnja.

Dejan Lovren oporavlja se od ozljede butnog mišića i ne igra posljednja dva tjedna, Gomez također ima problema s koljenom, dok je Joel Matip već ranije izvan pogona također, zbog ozljede koljena.

POGLEDAJTE VIDEO 'Alo, VAR soba? Van Dijk igrao rukom, Mane zabio i 'sve je ok'

Liverpool vodi na ljestvici engleskog prvenstva sa 55 bodova, čak 13 više od Leicester Cityja, te 14 više od Manchester Cityja.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 31.12.2019.

    Lik 26 godina i najednom se svi otimaju za njega, od Livera do Reala. Nisam ga pratio, jel tek sad procvjetao toliko u Sevilli ili bio ispod radara cijelo vrijeme?

  • Space Burek 31.12.2019.

    Nevjerovatno je sto radi ova Sevilla... imaju najbolje skaute na svijetu. Brazilca su jos dobro i platili ali prodat ce ga za barem tri puta vise love a Lengleta su doveli za mizeriju i prodali za 35-40m.

  • rizlafilter 31.12.2019.

    Zanimljivo svakako im je potreban jos jedan dobar stoper e sad pitanje je tko je ovaj i valja li cemu pogotovo za te novce koje ste naveli.

Komentiraj...
Vidi sve komentare