To je to što me zanima!

Klose preskočio Müllera, sad kreće lov na Brazilca Ronalda

Napadač Miroslav Klose je u pobjedi njemačke reprezentacije nad Armenijom (6-1) zabio svoj 69. gol u dresu 'elfa' i tako postao najbolji strijelac Njemačke u povijesti
Vidi originalni članak

Uspješno je Klose preskočio Gerda Müllera, ali pred njim je novi izazov. Na SP-u u Brazilu može postati najbolji strijelac svih vremena. Zabije li dva gola prestići će Ronalda. 

- Nisam se nadao da ću doći tako blizu - rekao je Klose (35) i dodao:

- Nadam se da Ronaldo nije zabrinut zbog toga.

Ronaldo Luis Nazario de Lima igrao je na tri SP-a i ukupno zabio 15 golova, a Klose je samo na gol zaostatka za Brazilcem.

- Miro je već trebao prestati igrati nogomet, pa ima 35 godina - u šali je rekao Ronaldo i dodao:

- Ponosan sam na svoje golove, no osjećam da će Klose srušiti moj rekord.

No priča o Kloseovim rekordima pala je u drugi plan zbog ozljede Marca Reusa (25). Skupo je Njemačka platila pobjedu u posljednjoj provjeri uoči SP-a. Svladao je 'elf' Armeniju 6-1, no ostali su bez ključnog igrača. U posljednjim trenucima prvog poluvremena Reus je u jednom duelu krivo stao i stradali su mu ligamenti lijevoga gležnja. S terena ga je iznijela liječnička služba i veznjak dortmundske Borussije definitivno neće vidjeti SP u Brazilu.

- Strašno mi je žao zbog njega., Marco je bio u izvrsnoj formi, trebao je biti jedan od nositelja igre - rekao je njemački izbornik Joachim Löw. Umjesto Reusa, za Mundijal je pozvao Shkodana Mustafija.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • FabjanVucak 09.06.2014.

    igrat ce i na sljedecem prvenstu

  • Vladek78 08.06.2014.

    Zbog ovog Shkodana Mustafija i jos nekolicine igraca Hitler se okrece u grobu

  • dinozgt 08.06.2014.

    njemci nikad nisu imali nekog pojedinca koji je bio puno ispred drugih npr.kao ronaldo ili messi,ali su imali momcad i karakter.

Komentiraj...
Vidi sve komentare