To je to što me zanima!

Klub zamolio: Prestanite paliti kosu protivničkim navijačima

Oldham Athletic naišao je na neobičan oblik huliganstva u svojim redovima, a za to su zaslužni mlađi navijači kluba, koji na utakmicama nižih uzrasta pale protivnike
Vidi originalni članak

Engleski trećeligaš Oldham Athletic svim silama se bori kako bi se sa svojih utakmica riješio problematičnih huligana. No umjesto uobičajenih problema, poput uletavanja u teren, pirotehnike, bacanje boca i kovanica, u Oldhamu se bore protiv bizarnog huliganskog ponašanja.

Naime, ekscesni navijači Oldhama pale kosu protivničkih navijača! Kako bi se uhvatili u koštac, između ostalih, i s tim problemom, klub je objavio zanimljivo priopćenje.

"Upozoravamo navijače da nećemo tolerirati njihovo ponašanje na Boundary Parku. Nedavno su naši navijači izbačeni zbog prekršaja poput bacanja boca i pokušaja da upaljačima pale kosu protivničkim navijačima."

U engleskim medijima navode da su najviše takvih problema stvaraju mlađi navijači Oldhama, koji za nisku cijenu godišnje ulaznice dolaze na utakmice nižih uzrasta te se zabavljaju paleći protivničke navijače.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • WOMANIZER 18.12.2012.

    strahota pa di im je pamet? cccc

  • wdtoto477 18.12.2012.

    ma to zato kaj je zabranjeno unosit/palit baklje , pa su se okrenuli alternativnim metodama dimnih efekata...

  • Fozit 18.12.2012.

    Sad će naši huligani da kopiraju sve zlo i je došlo iz Engleske i Amerike

Komentiraj...
Vidi sve komentare