To je to što me zanima!

Koban pokušaj selfieja: Traži Tigera Woodsa 30.000 dolara

Woodsa i 'caddyja' Joea LaCavu tuži gledatelj koji tvrdi kako ga je LaCava gurnuo kada se želio fotografirati zajedno s golferom na turniru 2018. godine nakon čega je pao u gomilu
Vidi originalni članak

Legendarni američki golfer Tiger Woods i njegov nosač palica Joe LaCava završili su na sudu u Pinellasu na Floridi zbog selfieja.

VIDEO: NEZGODA NA GOLFU

Naime, tužio ih je gledatelj koji tvrdi kako ga je Woodsov 'caddy' gurnuo kada se želio fotografirati zajedno s golferom na turniru 2018. godine nakon čega je pao u gomilu.

Brian Borruso u tužbi traži 30.000 dolara odštete jer se prilikom pada ozlijedio i završio u bolnici. Međutim, težina ozljeda nije navedena u tužbi.

Woods je optužen zbog toga što je LaCavin poslodavac i kao takav je odgovoran za postupke svog caddyja tijekom turnira. Jedan od najboljih golfera svih vremena je zaposlio LaCavu 2011. nakon što je prethodno bio dugogodišnji nosač palica Freda Couplesa.

Odvjetnik Briana Borrusa, Josh Dreschel pozvao je svjedoke incidenta da mu se jave, optuživši PGA Tour da mu ne žele pružiti videozapis incidenta.

POGLEDAJTE VIDEO: #ZAJEDNO24SATA

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Emanuel1 10.04.2020.

    Pa normalno. Nisi policajac, nisi ni zaštitar, već hebeni nosač palica. Glumiš frajera, guraš ljude, pa dobiješ tužbu.

  • 10.04.2020.

    Daj pročitajte naslov prije nego ga objavite ! Traži valjda OD ...?

  • Ante Kobilo 10.04.2020.

    To je ok. Nemaš ti što stavljati ruku na mene, niti me gurati. Svaki neželjeni fizički kontakt tamo može smatrati napadom. Tamo tijekom kojekakvih prosvjeda i protuprosvjeda policija stoji i gleda, dok viču jedni na druge je ok. Onog trenutka kad netko na drugog stavi prst - policija uhićuje, kraj priče.

Komentiraj...
Vidi sve komentare