Sport

Komentari 10

Koban pokušaj selfieja: Traži Tigera Woodsa 30.000 dolara

Koban pokušaj selfieja: Traži Tigera Woodsa 30.000 dolara

Woodsa i 'caddyja' Joea LaCavu tuži gledatelj koji tvrdi kako ga je LaCava gurnuo kada se želio fotografirati zajedno s golferom na turniru 2018. godine nakon čega je pao u gomilu

Legendarni američki golfer Tiger Woods i njegov nosač palica Joe LaCava završili su na sudu u Pinellasu na Floridi zbog selfieja.

VIDEO: NEZGODA NA GOLFU

Naime, tužio ih je gledatelj koji tvrdi kako ga je Woodsov 'caddy' gurnuo kada se želio fotografirati zajedno s golferom na turniru 2018. godine nakon čega je pao u gomilu.

Brian Borruso u tužbi traži 30.000 dolara odštete jer se prilikom pada ozlijedio i završio u bolnici. Međutim, težina ozljeda nije navedena u tužbi.

Woods je optužen zbog toga što je LaCavin poslodavac i kao takav je odgovoran za postupke svog caddyja tijekom turnira. Jedan od najboljih golfera svih vremena je zaposlio LaCavu 2011. nakon što je prethodno bio dugogodišnji nosač palica Freda Couplesa.

Odvjetnik Briana Borrusa, Josh Dreschel pozvao je svjedoke incidenta da mu se jave, optuživši PGA Tour da mu ne žele pružiti videozapis incidenta.

POGLEDAJTE VIDEO: #ZAJEDNO24SATA

Najčitaniji članci