To je to što me zanima!

Kobe ulazi u Kuću slavnih: To je čast kakvu i zaslužuje...

Očekuje se kako će ove godine možda biti najveća klasa igrača ikad uz Kobea Bryanta, Kevina Garnetta i Tima Duncana. Kobe će dobiti čast kakvu zaslužuje rekao je predsjednik Kuće Slavnih Jerry Colangelo...
Vidi originalni članak

I dalje se nadamo da ćemo ga vidjeti na utakmici Lakersa uz parket, uz onaj njegov neodoljivi osmijeh kojim je uništavao protivnike. I oni koji su ga poznavali, i oni koji ga nisu poznavali, jednako su proživjeli smrt Kobea Bryanta (41). Bio je institucija, bio je čovjek koji je pokazao kako se s osmijehom i nonšalantnošću igra košarka i da će mu ta plemenita igra ostati zauvijek dužna.

Legendarni košarkaš poginuo je u nesreći helikoptera zajedno sa kćerkom Giannom (13) i još sedmero ljudi. Zaista je bilo teško zadržati suzu nakon te vijesti koja je poput bombe odjeknula svijetom.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sve NBA utakmice su započele odavanjem počasti. Nejasno je zašto organizacija nije odgodila utakmice, ali zato su klubovi to odradili na svoj način. Utakmice su započele minutom šutnje, a momčadi, u čast velikog Kobea, prilikom svog prvog napada nisu krenule na suparnički koš nego su loptu držale 24 sekunde.

"ZRAK JE BIO POPUT JUHE" Kružili oko grada zbog magle, udarili u planinu pri 300 km/h

NBA, košarka, ali i čovječanstvo je izgubilo jako puno. Naravno, njegovo djelo nikada neće biti zaboravljeno, a Kobe će uskoro biti član Kuće slavnih u Naismithu.

VIDEO Stravična snimka nesreće: Kobejev helikopter u plamenu

- Očekuje se kako će ove godine možda biti najveća klasa igrača ikad uz Kobea Bryanta, Kevina Garnetta i Tima Duncana. Kobe će dobiti čast kakvu zaslužuje - rekao je predsjednik Kuće Slavnih Jerry Colangelo, a datum ceremonije bit će 29. kolovoza.

TEORIJA O 100 KOŠEVA Kako sam u Houstonu izmamio osmijeh na Kobeovo lice...

To je samo sitnica naspram onoga što je dao košarci, a dao je jako puno. Uživali smo 20 godina u njegovoj veličanstvenoj karijeri, osvojio je pet naslova NBA prvaka, bio 18 puta član All Star momčadi, dvaput MVP finala, jednom MVP regularnog dijela sezone, dvaput najbolji strijelac lige, dvostruki osvajač olimpijskih igara, a veličanstvenu karijeru zaključio je 2016. godine Tko se još može svime time pohvaliti?

Samo dan prije LeBron James prestigao ga je na trećem mjestu najboljih strijelaca u povijesti NBA lige, a Kobe mu je nekoliko sati prije smrti čestitao objavivši njihovu zajedničku sliku na Instagramu.

Bio je to njegov posebni pozdrav ovome svijetu koji će ga pamtiti zauvijek, kao jednog od najvećih košarkaša kojeg smo ikada gledali i kao sjajnog mentora i inspiraciju mnogim igračima. 

Mamba out...

Idi na 24sata

Komentari 37

  • Roberto Barcello 27.01.2020.

    Iskreno na početku njegove NBA karijere,nije mi bio niti malo drag,jer sam onda navijao za Bullse i Jordana,a Kobe je bio vrlo jak suparnik Jordanu ! Ali od kad se Jordan umirovio,od onda vise niti nisam pratio tako NBA ! A Kobe mi je postao drag kao igrač tek po zalasku njegove karijere,reklama sa Messijem,pa posjet Fc Barceloni! Čak je mislim bilo govora da bi igrao za Barcelonu sezonu ili dvije,ali nije igrao! Velika šteta

  • Whyalwaysme123 27.01.2020.

    Ja cak ni ne pratim kosarku tu i tamo pogledam rezultate itd naravno cuo sam za Bryanta pogledao koji video njegov i tjt.ali ko da sam bas covjeka poznavao.vjerovatno zato sto je bio tolika velicina i legenda.tesko je cut da je takva velicina umrla prerano i jos njegova kcer s njim i kad vidis te slike sa kceri i stvari koje je radio i govorio😔😒pretuzno sta reci.......

  • Mthesecond 27.01.2020.

    Bio je kosarkaski majstor I bio bi dio te kuce i da se ovo nije desilo,docekao bi to..A ovako ispalo najgore moguce,da na ovaj nacin bude uvrsten..

Komentiraj...
Vidi sve komentare