Sport

Komentari 82

Stravična snimka nesreće: Kobejev helikopter u plamenu

Stravična snimka nesreće: Kobejev helikopter u plamenu

Očevici s mjesta nesreće navode da je helikopter izgubio kontrolu, pao i udario u brdo prije nego su ga progutali plamenovi. Prema informacijama iz SAD-a, u helikopteru je s njime bila i kćer Gianna Maria Onore (13)

Šokantne i tužne vijesti dolaze iz SAD-a. Jedan od najvećih košarkaša svih vremena, legendarni Kobe Bryant (41) poginuo je u helikopterskoj nesreći.

POGLEDAJTE VIDEO:

Velika tragedija dogodila se u nedjelju ujutro po lokalnom vremenu u Calabasasu u Kaliforniji.

Kobe je putovao s još najmanje četiri osobe u privatnom helikopteru kada se srušio i izbio je požar. Brzo je stigla hitna pomoć, ali nije bilo pomoći.

Ubrzo nakon što se tužna vijest proširila svijetom, pojavile su se i prve snimke s mjesta nesreće. Prema zadnjim informacijama iz SAD-a, s Kobejem su putovali njegova kći Gianna Maria Onore (13), još jedan igrač i roditelj.

Očevici s mjesta nesreće navode da je helikopter izgubio kontrolu, pao i udario u brdo prije nego su ga progutali plamenovi. Još nije poznato je li pilot probao pozvati pomoć preko radija niti u u čijem vlasništvu helikopter jest.

Nije bio kišan dan, ali je bio maglovit. Preglednost je bila loša, no još uvijek ostaje nepoznanica što je točno uzrokovalo pad.

Šerifi okruga Los Angelesa i lokalna vatrogasna služba ugasili su požar te krenuli u potragu za preživjelima. Kako navode američki mediji, nažalost nitko nije preživio.

Kobe Bryant cijelu košarkašku karijeru proveo je samo u dresu Los Angelesa. Dvadeset godina igrao je za jedan klub, koji je vinuo u mitske visine. Pet puta bio je NBA prvak s Lakersima (2000-2002, 2009 i 2010), dva puta bio je MVB NBA finala (2009, 2010) te MVP prvenstva 2008.

Osamnaest puta nastupio je u All Star momčadi te četiri puta bio MVP All Stara. Lakersi su njegov dres umirovili kada se odlučio povući kao najbolji strijelac momčadi iz Kalifornije u povijesti s 33,643 poena.

Najčitaniji članci