To je to što me zanima!

Kocka je bačena: Vatreni protiv Turske na novoj Opus areni, a okršaj s Latvijom ostaje Rijeci

Domaćinstvo će formalno biti potvrđeno kada završi Uefina inspekcija stadiona i Opus Arena dobije dozvolu za odigravanje međunarodnih utakmica. Bit će to prva utakmica 'vatrenih' u novom domu Osijeka
Vidi originalni članak

Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza održao je u Osijeku 13. redovnu sjednicu na kojoj je, između ostaloga odlučeno, kako će se od iduće sezone ponovno igrati dvije finalne utakmice Hrvatskog kupa.

Izvršni odbor donio je i odluku da će se kvalifikacijska utakmica za Euro 2024. između Hrvatske i Turske, zakazana za 12. listopada ove godine, odigrati na novom stadionu Opus Arena u Osijeku. Domaćinstvo će formalno biti potvrđeno kada završi inspekcija stadiona od strane UEFA-e te Opus Arena dobije dozvolu za odigravanje međunarodnih utakmica. Bit će to prva utakmica hrvatske reprezentacije u novom domu NK Osijek, popularnom Pampasu.

Isto tako, Hrvatska će 8. rujna odigrati utakmicu kvalifikacija za Euro 2024. protiv Latvije na Rujevici. To se nije promijenilo.

Ovo su cijene ulaznice

IO je također donio odluku o cijenama ulaznica za utakmicu protiv Latvije koja će se odigrati u rujnu u Rijeci. Cijene ulaznica u pretprodaji, sve do dan prije utakmice, su  - Zapad sredina: 30 eura, Zapad: 25 eura, Istok sredina: 20 eura, Istok: 15 eura i Sjever/Jug: 12 eura.

'NISAM MOGAO VJEROVATI' Kovačić: Livaja nam nije rekao da odlazi, šokiralo nas je to

Cijene ulaznica na dan utakmice su - Zapad sredina: 33 eura, Zapad: 27 eura, Istok sredina: 23 eura, Istok: 20 eura i Sjever/Jug: 13 eura.

Finale Kupa na dvije utakmice

Izvršni odbor usvojio je izvješće o postupku licenciranja za natjecateljsku godinu 2023./24. te propozicije natjecanja za HNL, Prvu NL, Drugu NL i Hrvatski nogometni kup.

IMALI SMO 'SLUČAJ LIVAJA' Nije ovo prvi put: Na treningu 'vatrenih' poručili su Šimuniću 'Mrš iz Dalmacije, smeće jedno'

KOMENTAR Kako su HNS, Livaja i huligani vratili Vatrene 5 godina unazad

Također, IO je donio odluku o izmjeni Odluke o sustavu stalnih natjecanja, na prijedlog Natjecateljske komisije HNS-a. Pritom je odlučeno kako će finale Hrvatskog kupa biti odigrano u formatu na dvije utakmice, dok će se u svim fazama natjecanja do finala igrati po jedna utakmica.

Također, donesena je odluka kako je povratak doigravanja između devetoplasirane momčadi HNL-a i drugoplasirane momčadi Prve NL odgođen barem do sezone 2026./27.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • london0101 08.06.2023.

    Dobro došli na Opus Arenu Osijek ( 13.000 sa mogućnošću proširenja na 15.000 ) .....uvjeren sam da će tih 13 ili 15 tisuća napraviti takvu atmosferu da će sve gorjeti i biti će osjećaj kao da je na stadionu 40 tisuća....aukustika će biti fenomenalna. P.S.oproštajna tekma Nk Osijeka na Gradskom vrtu pred 11.500 gledatelja ,atmosfera je bila odlična i nije ti garancija 40 tisuća ispunjen stadion a atmosfera kao na sprovodu i još ako rez nije pozitivan e onda su i karmine.

  • domba18 08.06.2023.

    Samo bez onih sviraca limene glazbe i sve ce biti super .

  • enmateresimdebilima 07.06.2023.

    Dobro je da se igra u Reki da se naviknu na gostujuču atmosferu

Komentiraj...
Vidi sve komentare