To je to što me zanima!

Koeficijent na prolazak je 1,05. Cico: Bjelica je baš briljantan...

Briljantno, to je najbolja riječ da se opiše ono što on radi na klupi. Sve izgleda sjajno, nahvalio je Zlatko Kranjčar, trenera Dinama Bjelicu. Cico je "modre" dvaput uveo u skupine Lige prvaka, 1998. i 2016. godine
Vidi originalni članak

Neće tu biti nikakve drame, vjerujem da će Dinamo bez problema očuvati ovih 2-0. Ponovit će Dinamo partiju iz Maksimira, tako da nema straha za prolazak dalje, rekao nam je Zlatko Kranjčar, bivši trener “modrih”.

Dinamo je šest puta u svojoj povijesti igrao u skupini Lige prvaka. Dvaput je Zagrepčane u elitu uveo Zlatko Kranjčar. Uspio je to Cico preko Celtica 1998. godine, a zatim i 2016. godine preko Salzburga. To je bio i posljednji nastup u eliti.

- To je najposebniji osjećaj na svijetu za nas koji smo bili treneri Dinama i za trenere koji se bore uvesti klub u Ligu prvaka. Nema veće stvari od te - kaže nam Cico i nastavlja:

- Te 1998. godine to je bila kruna jedne sjajne generacije, a prije tri godine smo izbacili jedan jaki Red Bull  Salzburg. Velike su to stvari za Dinamo, naravno da ih nikad neću zaboraviti.

Cicu je Nenad Bjelica oduševio sa svim.

- Briljantno, to je najbolja riječ da se opiše ono što on radi na klupi. Sve izgleda sjajno. On je najveća snaga ovog Dinama - nahvalio je Bjelicu Cico.

Bivši legendarni strateg “modrih” je uvjeren u velike rezultate u Europi ove sezone.

- Svaka čast Europskoj ligi, ali igrati Ligu prvaka je nešto drugo, druga dimenzija. U Europskoj ligi je ova momčad bila odlična, a bit će i u Ligi prvaka. Nema razloga strahovati, s većinom klubova će se Dinamo itekako moći nositi. Bit će tu dobrih rezultata za ‘modre’. Naravno da puno toga ovisi o protivnicima, ali u ovaj Dinamo se baš mora vjerovati - uvjeren je Zlatko Kranjčar.

Svi su u Maksimiru optimisti, a ni kladionice ne sumnjaju u prolazak našeg prvaka. Koeficijent je 1,05 na prolazak Dinama, a čak deset na prolazak Norvežana.

- Jednostavno, velika je razlika u kvaliteti. Rosenborg je dobra momčad, ali nije to razina Dinama. Vidjelo se to u prvoj utakmici, a ne sumnjam u to da će se vidjeti i večeras - dodao je Cico.

Njegov Dinamo je bio jak u obje sezone kad ih je uveo u elitu, a ovu momčad Robert Prosinečki smatra i boljom od one njegove 1997. i 1998.

- Uz Bjelicu, koji je odličan, nekoliko je igrača najzaslužnijih za ove uspjehe - kaže Cico i nastavlja:

- Livaković je izrastao u sjajnoga golmana. Kad je trebao spašavati momčad, onda je to i radio. Zatim je tu i Ademi. Motor i lider ove momčadi, njegovo iskustvo je jako značajno za ovu momčad.  On ih vodi na terenu.

Dani Olmo je klasa, Oršić je strašno napredovao. On je pokazao svoj talent, a Hajrović i Petković su igrači koji potezima sve mogu riješiti. To su sve odlični igrači, ali se sjajno mogu uklopiti u kolektiv. Zbog toga sve i izgleda tako dobro.

Cico ne dvoji kako će Dinamo ući u Ligu prvaka, u isto vjeruje i Vahid Halilhodžić, još jedan bivši trener “modrih”. Obojica tvrde kako će ova momčad i u skupini Lige prvaka biti u dobrim izdanjima. Još je 90 minuta ostalo do sna, do ispunjenja velike želje Nenada Bjelice. S Austrijom Beč je 2013. igrao u skupini Lige prvaka, ali ulazak s Dinamom bio bi za njega možda čak i još posebniji.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • ante216 27.08.2019.

    AJMOOOOOOOOOOO DINAMOOOOO

  • Orahova1 27.08.2019.

    Sretno Dinamo ajmooo.

  • RobertLuketina 27.08.2019.

    A gdje gledati tekmu? Na hrt mozda?

Komentiraj...
Vidi sve komentare